• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Park maszynowy w PGR-ach

Pd5

Znany użytkownik
Reakcje
2.252 26 8
Świetnie prezentują się wszystkie te prace (y) gdyby był problem z parkingiem na placu i miał kolega nadprodukcję, to chętnie przytulę jedną sztukę.

Kot Prezesa

Znany użytkownik
Reakcje
3.159 1 0
Jak już Wiesz, bardzo mi się Twoje prace podobają jak również imponujesz mi precyzją oraz tempem i sprawnością prac. Pomysł z umieszczeniem modeli w ich naturalnym środowisku czyli dioramie PGR-u wypadł doskonale.
Wracam do oglądania. Brawo Ty.

OP
OP
pawelpod00

pawelpod00

Aktywny użytkownik
Reakcje
471 1 0
Jak już Wiesz, bardzo mi się Twoje prace podobają jak również imponujesz mi precyzją oraz tempem i sprawnością prac. Pomysł z umieszczeniem modeli w ich naturalnym środowisku czyli dioramie PGR-u wypadł doskonale.
Wracam do oglądania. Brawo Ty.
Dzięki. Miło słyszeć że prace się podobają. Poczekaj aż makieta PGRu będzie skończona. To jest 1z 8 modułów. To przedstawia ułamek warsztatu na PGRze

WrocT

Znany użytkownik
Reakcje
483 70 1
Sprzęt rolniczy dobrze pomalowany. Mam takie uwagi
- pod zdjęciami brakuje co to za model i jego producenta
- czy kolor był skopiowany z oryginału
- bele siana chyba za równo sprasowane, bo jak oglądałem filmy z prasą zwijającą Z-230 to nie jest tak idealnie

OP
OP
pawelpod00

pawelpod00

Aktywny użytkownik
Reakcje
471 1 0
Sprzęt rolniczy dobrze pomalowany. Mam takie uwagi
- pod zdjęciami brakuje co to za model i jego producenta
- czy kolor był skopiowany z oryginału
- bele siana chyba za równo sprasowane, bo jak oglądałem filmy z prasą zwijającą Z-230 to nie jest tak idealnie
Cześć. Kolory brane na podstawie zdjęć. Były rózne malowania. Co do bel bele na stos mam takie które nie są równe. Tutaj zastosowqłem inne akurat te wchodziły na przyczepy

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
28.547 392 20
Modele, jak i diorama na bardzo wysokim poziomie. Teraz czekam na osadzenie tej dioramy na module makiety samochodowej. (y)

arko5

Aktywny użytkownik
Reakcje
731 0 0
Wieś w miniaturze. Za dzieciaka po przyjeździe od wujka z wakacji robiliśmy maszyny rolnicze z papieru i bawilismy się w wieś. Teraz to dopiero są możliwości. Gratuluje świetnej kolekcji(y)

jestrabh

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
2.877 40 1
Muszę się przyznać, że przez przypadek trafiłem na ten wątek, więc wróciłem do początku i z zapartym tchem obejrzałem sobie to co na tych 4 stronach pokazałeś. Był taki moment kiedy zadałem sobie pytanie „ kiedy on to pomaluje i czy wogóle da radę, będzie to rozbierał do malowania?” Ale jak widać dałeś radę i jestem pod wielkim wrażeniem całego projektu, jakości wykonania i wiedzy merytorycznej jak i modelarskiej .Od samego oglądania tego sprzętu, aż czuć gnojem:) Szacun wielki i tak trzymaj. Od dziś Cię obserwuję i czekam na kolejne modele.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Pojazdy specjalistyczne 24