Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Dawno nie udało mi się nic skleić, ale drugie zakażenie znanym od jakiegoś czasu i mocno popularnym koronawirusem sprawiło że dłuższy czas będę siedział w domu a ile można patrzeć w laptopa. W telewizor już nie patrzę od dłuższego czasu bo zwyczajnie pi.... na każdym kanale i w każdej stacji, więc przyszła pora skleić 88-kę do wcześniej zrobionego Sd.Kfz 7.
Zdjęcia robione na parapecie, nie miałem ziemi z frontu wschodniego pod ręką.
Dziś szybki projekt na jeden wieczór.
Sceneria parapetowa, ale będąc na kwarantannie nie mogę zejść nawet po ziemię warszawską nie mówiąc już o tej z pod Charkowa czy Kurska.
Mogę już wozić skrzynie ze złotem w Góry Sowie.
Opel Blitz, model firmy Tamiya. Mimo że nie taki stary to dość słaby i ubogi w detale. Niestety model Dragona nie jest zbytnio dostępny w tej chwili. Plandeka oraz koła firma Def Models.
Będzie zima długa i sroga jak taki kocyk na masce wylądował , świetny model , a wracając do Opla też mi się bardzo podoba i to że nie ma dużo detali to tylko na plus w prostocie siła