• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Otworzyła się klapa od zsypu z...

Reakcje
35 0 0
A mnie ciekawi czy takie kremowo-niebieskie ryflaki często były prowadzone parowozami, czy też zazwyczaj przez wagony motorowe. Gdyby ktoś dysponujący odpowiednią wiedzą zechciał się nią podzielić - byłbym wdzięczny :)

Dabas

Aktywny użytkownik
Reakcje
16 0 0
To ile twoim zdaniem powinien kosztować dobrze wykonany wagon 4-osiowy z oświetleniem? Bo czytając twoje wpisy mam wrażenie że cena była by dobra jakby to był, Fleischmann czy inny Marklin Germany, ale jako że to jest polski RoBo robiony chińskimi rączkami to każda cena będzie za duża.

Spacerowicz

Znany użytkownik
Reakcje
3.163 98 2
Lokomotywa w kontekście malowania bardzo fajna, ale nawet w takiej cenie będzie w moim odczuciu problem z jej sprzedażą.
Zresztą Traxx ACME w barwach PMT również od dawna nie schodzi, nawet pomimo promocji: http://www.drim.pl/ACME-90027-Pol-Miedz-Trans-VI-TRAXX-E483-202(3,17218,22202).aspx
Brak na rynku wagonów... poza falsami TMF (nakład mocno symboliczny).

Swoją drogą to nowe ceny "starych" wydań SP/SM42 PIKO są dla mnie kompletnie niezrozumiałe. Lokomotywy zalegały na pólkach przy cenie ok. 450 zł, a mają zejść za ponad 100 zł więcej? :)

ffox

Administrator
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
3.698 15 0
To lokomotywa z nowej dostawy (katalogu PIKO), więc jest (była) droższa niż wcześniejszy wypust na polski rynek.

PIKOL

Ostrzeżony
Reakcje
0 0 0
To tak jak w sklepach z ciuchami, najnaprzód zawyżą o 300% a później zrobią promocję 50% i wszyscy kupują za "grosze".

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 19
Tabor 4
Tabor 2
Tabor 14
Tabor 18