Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
M1 wygląda super! Robi na mnie większe wrażenie niż ten Freightliner, a to spore zaskoczenie, bo nie jestem zagorzałym fanem BWM. Czerwień też pewnie robi swoje, biały albo czarny moim zdaniem gorzej by się prezentował.
Dziś model, którego dość długo szukałem. Udało mi się kupić go w wersji kolorystycznej złotej, choć wolałbym w srebrnej. Pasowałby wtedy do wersji filmowej z filmu "Powrót do przyszłości". Może jeszcze kiedyś się uda takiego kupić. De Lorean DMC12 - producentem miniaturki jest Vitesse.
Dzięki Piotrze za jedyny komentarz.
Dziś też będzie De Lorean, ale już wersja firmowa z pierwszej części filmu "Powrót do przyszłości". Tu już wersja po przerobieniu na wehikuł czasu.
Producentem jest Vitesse.
No to cztery filmowe uzbierałeś. Fajnie to musi wyglądać na półce jak stoją obok siebie. One są malowane w sensie karoserie czy Vitesse zrobiło je nie malując odlewy metalowego? Efekt uzyskali fajny.