• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Osobowe i sportowe 1:43 - mafo

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.224 69 0
To były auta z "jajami", i kolory miały męskie(y), w Bielsku jeździ dwóch nowobogackich lanserów współczesnymi modelami, jeden ma kolor złoty, drugi złoto-jasnozielony a'la bombka choinkowa, powiem szczerze...., musiałbym mieć lufę przy skroni żeby do tego wsiąść.

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.009 387 20
Dzięki koledzy za opinie i komentarze. Miło mi, że modele się podobają.
Dziś, na rozpoczynający się weekend jeszcze jeden "musclecar" z gazetkowej serii wydawanej w Hiszpanii. Tym razem Dodge Coronet Super Bee.

Dodge Coronet Super Bee 009.jpeg

W końcu zdecydowałem się i kupiłem trójkątny śrubokręt, i teraz mogę odkręcić model od podstawki. No i wreszcie mogę zrobić zdjęcia modelu bezpośrednio na drodze.

Dodge Coronet Super Bee 001.jpeg
Dodge Coronet Super Bee 002.jpeg
Dodge Coronet Super Bee 003.jpeg
Dodge Coronet Super Bee 004.jpeg
Dodge Coronet Super Bee 005.jpeg
Dodge Coronet Super Bee 006.jpeg
Dodge Coronet Super Bee 007.jpeg
Dodge Coronet Super Bee 008.jpeg

Przemekk

Aktywny użytkownik
MSMK
Reakcje
436 0 0
Wszystkie modele powalające, ale GT500 również dla mnie jest najładniejszy. Te dodatkowe reflektory i zmienione lampy przednie robią zaskakującą różnicę i z auta pięknego, robią najpiękniejsze auto jakie widziałem.

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.009 387 20
Dziś kolejny model filmowy z mojej kolekcji.
Kill Bill to świetny film Quentina Tarrantino, którego premiera odbyła się w kwietniu 2003 r., a części II w kwietniu 2014 r. Właściwie jest to jeden film, nakręcony w tym samym czasie, natomiast został podzielony na dwie części ze względu na ogrom materiału jaki nakręcono.
Główną bohaterką jest Beatrix Kiddo określana także jako Panna młoda lub Czarna Mamba, która po obudzeniu się ze śpiączki, szuka zemsty na Billu i członkach grupy morderców, do której kiedyś należała.
Z tego filmu Greenlight wydał w miniaturze dwa pojazdy.
Dziś pierwszy z nich - Pontiac Firebird Trans Am z 1979 r.

Pontiac Firebird Trans Am Kill Bill 001.jpeg
Pontiac Firebird Trans Am Kill Bill 002.jpeg
Pontiac Firebird Trans Am Kill Bill 003.jpeg
Pontiac Firebird Trans Am Kill Bill 004.jpeg
Pontiac Firebird Trans Am Kill Bill 005.jpeg
Pontiac Firebird Trans Am Kill Bill 006.jpeg
Pontiac Firebird Trans Am Kill Bill 007.jpeg

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Skala 1:43 776