Ok pętla zwrotna np Lenz'a
http://www.dccsupplies.com/shop/product_info.php?products_id=1533 mam nadzieję że czaisz coś po angielsku. O ile dobrze pamiętam to złącze AUS (J,K) to twoje dwa żółte kable, złącze EIN (J,K) do torów z sygnałem DCC. Jeśli nie podłączysz tych kabli to i tak wjedziesz i zjedziesz z obrotnicy bo są blaszki kontaktowe. Lok straci sygnał jak będziesz go obracał. Jeśli nie pasz pętli nie podłączaj żółtych kabli.
Biały i czarny nie łącz z sygnałem DCC, każdy lok bieże od 0,5 do 0,8A jak jedzie. Jeśli masz MultiMousa to więcej niż 3A nie wyciągniesz czyli 4-6 loków max. Silniczek w obrotnice ciągnie 0,8A być może więcej, czyli zacznie ci brakować aby wszystko działało bez problemów.
Zasilacz z allegro powinien wystarczyć, na bardzo podobnym sprawdzałem swoją. Teraz używam trochę lepszego bo muszę oświetlić makietę, oraz używam elektromagnetycznych silników do rozjazdów. Utrzymuję jednak jedną zasadę aby mieć trzy osobne obwody
- Sygnał DCC do sterowania lokami (Digitrax)
- Sygnał DCC do sterowania zwrotnicami i sygnalizacją (GbbKolejka+ MultiMouse)
- Napięcie zasilające urządzenia elektromagnesy, oświetlenie, sygnalizacja kształtowa, rampy na przejazdach.
Czyli od bidy będzie OK, ale na dłuższą metę będziesz musiał to zmienić na coś co ci da co najmniej 1A i 16V. Co możesz spróbować zrobić to jeśli masz MM wykorzystać ten transformator. O ile dobrze kojarzę to daje 3A i 18V. Inne rozwiązanie to zasilacze do laptopów dają trochę mocniejsze do tego co pokazałeś na allegro.