• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Dyskusja Nowości PKP 2025

michu88

Aktywny użytkownik
Reakcje
868 37 5
To prawda, ale na jakiej podstawie można stwierdzić, że model Piko będzie tak pomalowany, jak ten na stronie DCC24?
Myślę, że dowiedzieć się najprościej sklep może od oficjalnego przedstawiciela Piko. Uważam, że można wziąć za pewnik, że sklep dostał już cynk i po prostu chce klientom pokazać, czego mogą się spodziewać, bo zapytań zapewne była cała masa. Druga sprawa, w interesie samego Piko jest pokazanie co zostanie zaoferowane klientom.

PP1970

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
3.307 88 0
DCC24 pokazuje na swoich stronach modele różnych producentów, w tym PIKO. Akurat tutaj Kolega @Tymon2011 skopiował fotomontaż, który jest tam pokazany jako możliwy/poglądowy wygląd modelu PIKO. Może mają jakiś przeciek - ale jak zapytałem, z jakiej epoki jest model, to nie wiedzą... więc raczej to tylko domysły.

Może i nie jest to wartościowa informacja (co mnie dziwi, bo firma jest solidna i nie od dzisiaj działa). Jednak wieszanie psów na koledze za skopiowanie na Forum tego, co pokazuje znany sklep, też nie powinno mieć miejsca.

Pewna informacja będzie, jak będzie można pomacać model.

Ostatnio edytowane:
Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 172
Tabor 28
Tabor 176
Tabor 18
Tabor 28