• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

INFO Nowości PKP 2024

robertkroma

Znany użytkownik
Reakcje
1.694 39 4
W końcu zestaw doszedł. Szkoda tylko, że Bohun nie dostał prostokątnego nadruku czarnej ramki imitującej wklejane okna. Wewnątrz "oczodołu" okna łuków nie byłoby widać, a nadruk czarnej ramki ładnie by symulował fugi wklejonego okna. A poza tym model super, nawet ma zbiorniki, prądnicę i nadrukowaną klapę od baterii akumulatorów.

hjugytf

Aktywny użytkownik
Reakcje
462 47 4
Dwie lokomotywy które obsługiwały Kędzierzyn-Koźle. Dla mnie bomba!!! Podwójna radość, bo malowanie 46 jest piękne. Czy są w planie jakieś wagony które by pasowały do lokomotywy?

hjugytf

Aktywny użytkownik
Reakcje
462 47 4
PIKO 52953 (wersja analogowa)
PIKO 52954 (wersja cyfrowa z dźwiękiem)
- lokomotywa spalinowa "Gagarin" ST44-812 Lok. KĘDŹ.-KOŹLE ŚLĄSKA DOKP Napr. rew. 89 01.

Zobacz załącznik 1087829

Model będzie dostępny w sprzedaży w połowie grudnia.
Błąd w opisie? nazwa miasta to Kędzierzyn-Koźle!!!!!!! Nie Kędźierzyn. Krew mnie zaleje jak znowu ktoś zrobił błąd.

lokfan

Znany użytkownik
Reakcje
1.304 9 0
Wszyscy tylko to nowe!!! A biedne żuczki, dinozaury kochające epoki I ,II, III, to na śmietnik ? Do rezerwatu? :) Otóż nie ! Właśnie zaistniał w sklepach śliczny zestaw z III epoki z orłem: nr kat. 6200059 , trzy wagony ABiy i Biy Cieszy oko.

roco-6200059-pkp-iii-zestaw-3-wagonow-osobowych.jpg

Ostatnio edytowane:

Andrzej Harassek

Moderator For Prawdziwa Kolej Koleje Innych Krajów
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
12.390 504 30
Koledzy, bzdurne wpisy zostały usunięte, inne przeniesione do wątku o realistycznych zestawieniach pociągów w epoce IV i V lub do wątku w "Gadkach-szmatkach". W tym wątku proszę o ograniczenie się do podawania informacji o nowych modelach i powstrzymanie się od dyskusji.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 10
Tabor 0
Tabor 10
Tabor 17
Tabor 411