Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Chyba pisaliśmy o tym w tym wątku, ale nie mogę znaleźć - raczej nie będzie czerwonych, choć chciałbym się mylić. Lista części z intrukcji sugeruje, że będzie jak było.
Tak na marginesie dziwię się, że Roco/Fleischmann kisi dużo lepszy model (ruchowo i jakościowo) parowozu w tej klasie (mały parowóz z tendrem dostosowany do ruchu lokalnego) czyli Oi1. Oi1 z fajnym przydziałem (a takich nie brakuje), byłby równie atrakcyjny co Oi2, a o niebo lepszy technicznie.
Ktoś o tym już pisał że to przemalowanka, podobnie jak Roco robi przemalowanki. Ci co nie wiedzą i ci którym nie zależy na wierności to kupią. Model lokomotywy jest "przemalowaniem" wersji włoskiej tej lokomotywy, różniącej się paroma szczegółami od tej co jeździ w Polsce.
Ja też być może Kolegę zaskoczę - jest niestety Kolega w błędzie . Proponuję poświęcić chwilę i porównać sobie model (jego wizualizację) z pierwowzorem. Niestety producent nie dysponuje odpowiednim modelem, który mógłby posłużyć za dobrą bazę do wykonania miniatury lokomotywy pracującej dla PKP Cargo International w Czechach.