• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

INFO Nowości PKP 2016

Tigrek

Aktywny użytkownik
Reakcje
234 37 15
no i teraz to jak prawdziwy, pelen komplet i szacun :))) wiem, ze to ciezka praca, ale jak sie mowi a to trzeba i b :p jak sie chce realizmu, to nie ma kompromisu hehe bo jedna mala rzecz bruzdzi i psuje efekt ciezkiej pracy

CoCu

Znany użytkownik
Reakcje
1.948 121 22
Trzeba przyznać, że producent ten ma super tempo wydawania kolejnych modeli. Szkoda jednak, że prócz jakiś pierdułek, pojawiają się też większe problemy, jak chociażby kwestia szerokości modeli Skody 163.

tatkosz

Użytkownik
Reakcje
0 0 0
Nie jestem sobie w stanie wyobrazić że drugi raz popełnią błąd z szerokością. Jeśli tak to chyba nie powinni się zajmować tym czym się zajmują. Mnie martwi co innego. O ile 163-ki stanowiły de facto maszyny czeskie to EU05 zostały wyprodukowane na zamówienie PKP i zapewne z modyfikacjami które powodowały że ich maszyny różniły się od naszych. Pytanie czy nie zrobią przypadkiem tylko wersji Czechoslowackiej a nam podarują ich warianty tej lokomotywy jedynie w nasze barwy pomalowane?

arturderby

Użytkownik
Reakcje
100 8 0
Przyszedł do mnie dzisiaj wagon towarowy Gbkks-tx Piko 58724 serii classic. Ja umieściłbym ten wagon w wersji hobby. Deski na burtach są namalowane, drzwi i poręcze też. Zdjęcie przedstawione na stronie producenta nie jest wizualizacją, a fizycznym wyglądem modelu. W tym przedziale cenowym i tej serii jestem rozczarowany. Przed zakupem lepjej zobaczyć model jak wygląda w rzeczywistości.

pilu35

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Jeśli to prawdziwa informacja to PIKO chce znowu wykosić nas po kieszeniach za lipny wagon. Smutne bo to już na prawdę spora kasa jak za wagon towarowy.

wespe

Użytkownik
Reakcje
0 0 0
Jeśli to prawdziwa informacja to PIKO chce znowu wykosić nas po kieszeniach za lipny wagon. Smutne bo to już na prawdę spora kasa jak za wagon towarowy.
Piko tym sposobem wykosi siebie... Zrobili wagon, choć przemalowanka to kosztowała jego produkcja, malatura, prąd etc. a teraz wrócą do producenta i to cała partia podejrzewam

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 86
Tabor 10
Tabor 50
Tabor 18
Tabor 209