Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Jeżeli to zdjęcie z wersji ostatecznej - to zepsuli cały wagon tym logo PR.... już dziś szukałem pieniędzy w portfelu, ale.... z takim LOGO sobie daruje...
Choć patrząc na zdjęcia - jestem przekonany, ze to prototyp bo nawet barierek przy drzwiach nie ma założonych
A to ciekawe, mają cztery różne numery wg standardu UIC, więc raczej epoka IV. Wiem, że w opisie na stronie sklepu jest mowa o epoce III, więc coś tu nie gra.
Mam taką nadzieję, że zdążę kupić. Najwyżej trzeba będzie sobie przypomnieć stare czasy stania w kolejkach z podpisywaniem się na listach komitetów kolejkowych (żeby nie stracić miejsca w kolejce) no i zapisać się w kolejce po model.
Mam taką nadzieję, że zdążę kupić. Najwyżej trzeba będzie sobie przypomnieć stare czasy stania w kolejkach z podpisywaniem się na listach komitetów kolejkowych (żeby nie stracić miejsca w kolejce) no i zapisać się w kolejce po model.
Jeżeli koniecznie chcesz ten przydział to tak ,za jkiś czas pewnie się ukarze kolejne malowanie w czwartej epoce.W tym momencie sporo osób kupi by mieć nowość,taki moment i chwila.......a się opatrzy i zaczną wyplywać w dziale giełda czy na Alegroo
Był taki jeden sklep na czarnej liście.... długa historia by ją tutaj przytaczać - sprawy z Roco, wystawy w Rybniku.... itd.... Zresztą jest o ni na nowo w dziale gadki-szmatki
Nie są to przypadkiem wznowione wagony z zeszłego roku?
Nie ma natomiast do wyboru wagonów opisanych przez SK-model, o ktorych była mowa w tym wątku. Pytanie, czy to nie błąd w opisie w sklepie, czy rzeczywiście będzie też wznowienie tych wagonów...