• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

INFO Nowości PKP 2016

karol_mar

Znany użytkownik
Reakcje
69 1 0
Oj portfel już boli na myśl o tym wszystkim ;)
[DOUBLEPOST=1452273649][/DOUBLEPOST]
Jeżeli to zdjęcie z wersji ostatecznej - to zepsuli cały wagon tym logo PR.... już dziś szukałem pieniędzy w portfelu, ale.... z takim LOGO sobie daruje...

Choć patrząc na zdjęcia - jestem przekonany, ze to prototyp:) bo nawet barierek przy drzwiach nie ma założonych:):)

http://www.modellbahnshop-lippe.com...5-0-0-0-18-8-2-0-gatt-gb-p-0/productzoom.html
Też mi się wydają dziwne, bo np na oliwkowych widać, że numery są doklejone w programie graficznym.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Reakcje
25.420 387 20
Pięknie wygląda ten oliwkowy od Herisa. Trzeba będzie zarezerwować trochę funduszy na te wagony.

mikl

Znany użytkownik
Reakcje
3.904 111 11
Czy ktos mi moze napisac (moze gdzies juz bylo/ w takim razie przeoczylem) jakie rewizje i stacje macierzyste maja nastepujace wagony:

Heris 17031
Heris 17031-2
Heris 17031-3
Heris 17031-4

Dziekuje

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Reakcje
25.420 387 20
Przecież polskie sklepy też będą miały je w sprzedaży.
Mam taką nadzieję, że zdążę kupić. :) Najwyżej trzeba będzie sobie przypomnieć stare czasy stania w kolejkach z podpisywaniem się na listach komitetów kolejkowych (żeby nie stracić miejsca w kolejce) no i zapisać się w kolejce po model. ;)

maniek2820

Znany użytkownik
Reakcje
12 1 0
Mam taką nadzieję, że zdążę kupić. :) Najwyżej trzeba będzie sobie przypomnieć stare czasy stania w kolejkach z podpisywaniem się na listach komitetów kolejkowych (żeby nie stracić miejsca w kolejce) no i zapisać się w kolejce po model. ;)
Jeżeli koniecznie chcesz ten przydział to tak ,za jkiś czas pewnie się ukarze kolejne malowanie w czwartej epoce.W tym momencie sporo osób kupi by mieć nowość,taki moment i chwila.......a się opatrzy i zaczną wyplywać w dziale giełda czy na Alegroo

ed250

Aktywny użytkownik
Reakcje
444 89 5
Zakazany sklep ma realizację Herisów do 14 dni więc w pozostałych w najbliższych dniach się też pojawią. Cena taka jak w lippe.

Arcyk

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Zauważyłem w modelmanii dwa wagony Rivarossi

Wagon towarowy typ 223K Gkks-tx

Skala: H0 Rivarossi HRS6265

oraz

Wagon towarowy typ 223K Gkks-tx

Skala: H0 Rivarossi HRS6264

Zaznaczone jako nowość 2016.

Nie są to przypadkiem wznowione wagony z zeszłego roku?
Nie ma natomiast do wyboru wagonów opisanych przez SK-model, o ktorych była mowa w tym wątku. Pytanie, czy to nie błąd w opisie w sklepie, czy rzeczywiście będzie też wznowienie tych wagonów...

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 0
Tabor 0
Tabor 10
Tabor 52
Tabor 209