• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Nowości PKP 2015

Engineer

Aktywny użytkownik
Reakcje
758 65 1
Takie są w modelu - co do porównania z oryginałem - muszę zobaczyć czy w komplecie są do doklejenia schodki...
[DOUBLEPOST=1433349934][/DOUBLEPOST]Schodki są w zestawie do doklejenia:) a także pomosty nad zderzakami:)
Te schodki pasują na wcisk, nie doklejaj ich.
Chyba, że coś się zmieniło w konstrukcji ich mocowania...

Ostatnio edytowane:

elektryk33

Aktywny użytkownik
Reakcje
1 0 0
Co prawda moje pytanie nie dotyczy nowości na ten rok ale bardzo bym chciał żeby tak było. Czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć jaka jest szansa na pojawienie się Sliperetek ale już przebudowanych z przedziałem rowerowym?

elektryk33

Aktywny użytkownik
Reakcje
1 0 0
Tak o te. Wiem że już jedna wyszła w secie z restauracyjnym ale mnie chodzi o taką która posiada przedział rowerowy. Wszystkie Sliperetki został w ten sposób przebudowane w bodaj latach 2005-2006. Dlaczego takie? Ponieważ chce Kiepurę z husarzem a jak wiadomo husarze to rok 2010.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 220
Tabor 172
Tabor 40
Tabor 206
Tabor 151