• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Nowości PKP 2015

Lukasz436

Użytkownik
Reakcje
2 0 0
Pytanie - czy na 2015r. przewidziane jest wydanie wagonów PKP Energetyka?

Niestety od firmy Robo nie otrzymałem odpowiedzi.

Sebastian.W

Aktywny użytkownik
Reakcje
98 0 0
Mały składzik z TKt2 już kompletny:). Gablota już pęka w szwach i czas pomyśleć o drugiej bo dla Ty2 i ET41 miejsca już brak:rolleyes:. (Niestety sprzęt do zdjęć mam bardzo kiepski)
image.jpg

Walter Rusin

Jasnowidz roku
Reakcje
45 2 5
Eehh... już nie mogę się doczekać aż ludzie z reynaulds.com wrócą z targów i w końcu się zajmą realizacją zamówień :D
[DOUBLEPOST=1423407403,1423406482][/DOUBLEPOST]@krzys. - a można prosić o motywację oceny? Czy tak po prostu...

krzys.

Aktywny użytkownik
Reakcje
1 0 0
Eehh... już nie mogę się doczekać aż ludzie z reynaulds.com wrócą z targów i w końcu się zajmą realizacją zamówień :D
[DOUBLEPOST=1423407403,1423406482][/DOUBLEPOST]@krzys. - a można prosić o motywację oceny? Czy tak po prostu...
Przepraszam, kozystam z tableta i niechcacy mi sie wcisnelo, nie zauwazylem nawet tego :)

PiotrK

Aktywny użytkownik
FREMO Polska
Reakcje
373 0 0
Piotrek. Nieskromnie tylko powiem, że gdyby nie SM i Elvis -Model, to nie miałbyś co liczyć.
Leszek, doskonale wiem, w samo ESU bez aktywnych działań Roberta i Twoich pewnie nie zainteresowało by się tematem. I za to Wam chwała (y).
Moim wpisem jednak odnosiłem się do polityki firmy ESU, która stara się aktywnie wspierać swoje produkty po przez udostępnianie darmowych schematów dźwiękowych.
Jakże to odmienne od polityki ZIMO. Produkują fajne dekodery, ale baza darmowych dźwięków jest stosunkowo mała i w zasadzie prawie nie rozwijana. Rośnie za to grupa płatnych projektów kodowanych lub pre-ładowanych.

Elvis

Znany użytkownik
Reakcje
1.808 62 3
Dokładnie ten sam schemat dźwiękowy zamieściłem w swoim kanale na YT 1-go października 2014 roku. Potem prezentowany był na targach hobby 2014. Że tak powiem, żadna nowość.

DarekW

Znany użytkownik
Reakcje
1.741 18 0
Kupiłem dziś w Kupcu Poznańskim wagon Piko, jest to chyba reklamówka GATX -u. Czy nazwać to nowością, no nie wiem ale wagonik ładny.
G1.JPG G2.JPG G3.JPG

DarekW

Znany użytkownik
Reakcje
1.741 18 0
Sprawa się nuż wyjaśniła. Jest to model "targowy" wykonany na zamówienie GATX na targi Innotrans w Berlinie.

Meggido

Znany użytkownik
Reakcje
2.831 13 2
Można rzec, że jest to model wzorowany na rumuńskich wagonach wyprodukowanych dla GATX eksploatowanych obecnie przez LOTOS.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 53
Tabor 608
Tabor 172
Tabor 40
Tabor 151