Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
A może to ta niespodzianka tegoroczna od Piko, co to wspominał jeden kolega w wątku o Trybunałach? Ma być jakaś premiera w tym roku i jakaś w następnym. Taki Vectron to byłoby coś!
A może to ta niespodzianka tegoroczna od Piko, co to wspominał jeden kolega w wątku o Trybunałach? Ma być jakaś premiera w tym roku i jakaś w następnym. Taki Vectron to byłoby coś!
Podczas rozmowy w jednym ze sklepów od sprzedawcy usłyszałem, że ma to być typowo polska lokomotywa, ale piko nikomu nie zdradza co to ma być. Potem co roku ma pojawiać się kolejna. Vectron to raczej nie będzie, ale być może też go kiedyś zrobią.
Bardzo ciekawe...typowo polska. Pole manewru się zawężyło ostatnio. SM31, ET22 , EP09 reszta to raczej już 3 liga lokomotyw. No ciekawe. A kiedy ma ta tajemnica ujrzeć światło dzienne ?
Mam dokladnie taką samą sytuację z SU45. Zrobione 90% i co dalej jak już kupiłem dwie 45 Piko. Będą jeszcze 2 i może 1 od SM.
Jednak mam nadzieję, że do konca września skończę "moją" 45.
Mam dokladnie taką samą sytuację z SU45. Zrobione 90% i co dalej jak już kupiłem dwie 45 Piko. Będą jeszcze 2 i może 1 od SM.
Jednak mam nadzieję, że do konca września skończę "moją" 45.
Bardzo ciekawe...typowo polska. Pole manewru się zawężyło ostatnio. SM31, ET22 , EP09 reszta to raczej już 3 liga lokomotyw. No ciekawe. A kiedy ma ta tajemnica ujrzeć światło dzienne ?
Pytanie tylko jak interpretować stwierdzenie "polska lokomotywa"? Równie dobrze piko może mieć na myśli lokomotywę jeżdżącą po naszych torach, ale niekoniecznie produkowaną w Polsce (np. TEM2). Osobiście też obstawiam ET22, bo z tego co pamiętam piko się do byczka przymierzało. Co to będzie to się dowiemy jesienią, a teraz wróćmy do tematu tego wątku.
Pytanie tylko jak interpretować stwierdzenie "polska lokomotywa"? Równie dobrze piko może mieć na myśli lokomotywę jeżdżącą po naszych torach, ale niekoniecznie produkowaną w Polsce (np. TEM2). Osobiście też obstawiam ET22, bo z tego co pamiętam piko się do byczka przymierzało. Co to będzie to się dowiemy jesienią, a teraz wróćmy do tematu tego wątku.
Mam zapytanie, czy w tych wagonach ten dach jest odejmowany ? Tak że można z tego zrobić normalną węglarkę?
Czy jest to całość z pudłem nierozbieralna?