Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Srebrny Performance już zamówiłem, żeby nie było jak z tym niebieskim, że przespałem Ale na szczęście udało mi się kupić go od Słoweńca na lokalnym portalu aukcyjnym typu olx. Nowy za rewelacyjną cenę 18eur.
Tego Performance z naczepą też zamówiłem i jeszcze "Scania CR HD low loader 935005", będą w RC , a jakże
Nowości herpa 3-4 już są. Brak katalogu, ale w popularnym niemieckim sklepie można je zobaczyć. Moi faworyci to Scania Valcarenghi oraz Scania Maik Terpe.
Odnośnie nowości na marzec-kwiecień to można powiedzieć że mamy takiego półpolonika . Mianowicie jest to man w barwach Gattowind logistik . Jest to firma która ma siedzibę w Niemczech ale wywodzi się z firmy OL-Trans z Bydgoszczy . Otworzono tam oddział żeby ominąć utrudnienia w transporcie po Niemczech .
Iveco bardzo fajnie się zapowiada . Ciekawy czy w 4 osiach też będzie . Natomiast jak dla mnie bardzo fajnie się prezentuje to 4 osiowe volvo z silosami Baumit .