• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Nowości Brekina

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.383 47 0
Może nie każdy chce od razu kupować pod napęd. Ja wole model statyczny znacznie tańszy niż badziewie z uproszczonym wnętrzem żeby silnik się zmieścił, którym w dodatku nie będę i tak jeździł. Mam nadzieję że pójdą za ciosem i zrobią Tatrę T1, ale patrząc że kopiują wszystko co wyszło w 1/43 to raczej tylko kwestia czasu i będzie można zrobić T1 z warszawską syrenką.

Lyntog

Znany użytkownik
Reakcje
1.042 6 2
Tak, tak, ale mi chodziło żeby była taka możliwość. Wiele modeli tramwajów w H0 właśnie tak jest zrobiona, że można kupić wersję bez napędu, ale jak chcesz go sobie dołożyć to model jest już na to gotowy :)

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.383 47 0
Myślę że nie pójdą na to. Im łatwiej zrobić tylko model statyczny, którego sprzedadzą więcej. No ale póki co to tylko możemy pisać co każdy by chciał a co wyjdzie się okaże za jakiś czas.:)