Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
@Bonifacyzp - najciekawsze w tym katalogu to ciężarówki...
Podsumowując wszystkie nowości wychodzi dość smutny obraz tego roku, gdzie nowości jak na lekarstwo, prawie wszystko to malowanki. Nowe formy to właściwie tylko PIKO i Hobbytrain. Rzekłbym, że w tym roku na lidera N-ki wychodzi Arnold, który wydaje najwięcej nowości (choć część to przenosiny z ubiegłego roku).
Zatem teraz mamy czas na wydawanie pieniędzy na tory i dodatki do torów, co by ten zbierany latami tabor miał gdzie jeździć, a nie leżeć w szafach
...Na chwile obecną, to w polskich sklepach tylko trix i Flesiu... Na Makiecie jakieś śladowe ilości Kato Unitrack są, ale są jakiejś jajca z dostawcą ( zapytanie z grudnia majle )... Z Makieciarzem nie pisałem... za dużo na łbie...
Pozdr,...
ps. jak ktoś coś ma namiar poza C. to podpowiedzcie... C mnie zaczął wku... denerwować...
...Na chwile obecną, to w polskich sklepach tylko trix i Flesiu... Na Makiecie jakieś śladowe ilości Kato Unitrack są, ale są jakiejś jajca z dostawcą ( zapytanie z grudnia majle )... Z Makieciarzem nie pisałem... za dużo na łbie...
Jakby coś było potrzeba to mogę sprowadzić na zamówienie każdą dostępną pozycję z oferty firm ARNOLD, Fleischmann, MINITRIX, PIKO, może niedługo z czegoś więcej typu HOBBYTRAIN, KATO.
...ale nie mają tego, na czym bazuje Ttrack...Możliwości połączenia odcinków i nie rozwaleniu przy okazji złączek...
Owszem,.gdybym budował moduły z opcją udziału w imprezach pewnie bym wybrał C55 wg.normy. Ale na domowe potrzeby bardziej pasuje mi Kato Unitrack - nie ma takiej tendencji do rozjeżdżania się połączeń...