• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Nowości 1:64

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Reakcje
25.435 387 20
Busik od Volkswagena jeszcze jakoś wygląda, choć powiem, że plastikowe w skali 1:87 wyglądają dużo lepiej. Tu koła jakoś za głęboko schowane w błotnikach i wygląda jakby miał uszkodzone zawieszenie. No ale ten Beetle to w ogóle mi nie pasuje. Ta wersja bardziej wygląda jak zabawka. Jednak te amerykańskie wyglądają o niebo lepiej.

OP
OP
maniac64

maniac64

Znany użytkownik
Reakcje
1.180 5 0
Busik od Volkswagena jeszcze jakoś wygląda, choć powiem, że plastikowe w skali 1:87 wyglądają dużo lepiej. Tu koła jakoś za głęboko schowane w błotnikach i wygląda jakby miał uszkodzone zawieszenie. No ale ten Beetle to w ogóle mi nie pasuje. Ta wersja bardziej wygląda jak zabawka. Jednak te amerykańskie wyglądają o niebo lepiej.
Co do modeli Jada to mają po prostu taki styl który nie każdemu musi się podobać ,
;maksymalna gleba ,koła schowane w nadkolach jak w zawieszeniu airride :) ,duże felgi z szerokim rantem ,osobiście uważam że mają swój urok,
jednak wypadają trochę za duże w stosunku do pozostałych 1:64 dlatego w tej chwili zostało mi tylko kilka sztuk.
Jeżeli jednak chodzi o takie customowe modele to Jada nie ma sobie równych chodźby ze względu na oryginalne pomysły na modele, mistrzoskie lakierowanie i nietuzinkowe koła.:cool:

SECOND MODELS

Znany użytkownik
Reakcje
7 0 0
Jada niestety mi nie leży ,poza paroma seriami ( LOWRIDERS , ROAD RATS I z figurkami HOMMIES) .Niestety pojazdy są w większości przeskalowane. Maja parę perełek jednak tylko parę.
Felgi akurat w tych modelach naprawdę są świetne.Ale jak to się mówi każdy ma swój gust i temat zamykam :)

mafo

Zespół forum
Reakcje
25.435 387 20
Kapitalne modele z ostatnich dwóch prezentacji. Zarówno Mustang, jak i Charger wyglądaja bardzo dobrze. Dużo dodają im przezroczyste światła, zarówno przednie jak i tylne.

mafo

Zespół forum
Reakcje
25.435 387 20
Kolejne ciekawe modele amerykańskich samochodów pokazujesz. Tym razem Shelby bardziej mi się podoba niż Corvetta.

Railways

Znany użytkownik
Reakcje
1.015 16 0
Już nawet nie chodzi o Twoje modele, podoba mi się otoczenie na którym je prezentujesz, jakiś warsztat samochodowy, a płytki wyglądają jak prawdziwe(y)(y)(y) A sprzęt z numerem 440 no jest super- najbardziej podobają mi sie opony.