• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Nowości 1:64

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Reakcje
25.436 387 20
Viper wygrywa tą prezentację. Pięknie wykonany, no i kolorek odpowiedni. Szkoda tylko że w tych modelach nie ma przezroczystych świateł. Ale i tak wykonanie piękne.

mafo

Zespół forum
Reakcje
25.436 387 20
Te Amerykańce są świetne. Co jeden to lepszy. Z ostatnio pokazanych Buick fajniejszy. Coraz bardziej podoba mi się ta skala.

mafo

Zespół forum
Reakcje
25.436 387 20
Patrząc na pierwszą prezentację i porównanie modeli, to jakbyś nie napisał, to myślałbym, że to dwa modele różnych samochodów. Aż się wierzyć nie chce, że ten sam samochód, a zupełnie inaczej zrobiona bryła nadwozia, światła, zderzaki, atrapa... :confused::cool:

OP
OP
maniac64

maniac64

Znany użytkownik
Reakcje
1.180 5 0
Patrząc na pierwszą prezentację i porównanie modeli, to jakbyś nie napisał, to myślałbym, że to dwa modele różnych samochodów. Aż się wierzyć nie chce, że ten sam samochód, a zupełnie inaczej zrobiona bryła nadwozia, światła, zderzaki, atrapa... :confused::cool:
Dokładnie, JohnnyL wypada tutaj jak hotwheels z tesco :D, dlatego wolę produkty z GL chociaż są też wyjątki u JL .(na pewno seria Gold:))

mafo

Zespół forum
Reakcje
25.436 387 20
Bardzo ciekawe modele pokazujesz. Lambo bardzo fajna, choć bardziej wolę te samochody w innych kolorkach - żółty, czerwony, pomarańczowy... Zwaloryzowałbym tylko trochę ten najazd, bo taki plastikowo-zabawkowy.
Pontiac też świetnie wygląda, ściągane elementy dachu bardzo typowe dla tego modelu. Jedyne co mi trochę przeszkadza to ta folia samoprzylepna na dachu.

OP
OP
maniac64

maniac64

Znany użytkownik
Reakcje
1.180 5 0
Z tym najazdem to masz całkowitą racje - dostanie na dniach jakiś warsztatowy lakier, co do Lambo to o wiele lepiej wygląda na żywo ,ale nie wiem czy zauważyliście że model ten ma diody w reflektorach :) które święcą ,wygląda to bardzo fajnie.
A czerwone camaro to chevrolet ale rozumiem że zmyliła wszystkich właśnie ta specyficzna konstrukcja dachu typowa dla modeli pontiaca.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
27.846 108 2
Z tym najazdem to masz całkowitą racje - dostanie na dniach jakiś warsztatowy lakier, co do Lambo to o wiele lepiej wygląda na żywo ,ale nie wiem czy zauważyliście że model ten ma diody w reflektorach :) które święcą ,wygląda to bardzo fajnie.
A czerwone camaro to chevrolet ale rozumiem że zmyliła wszystkich właśnie ta specyficzna konstrukcja dachu typowa dla modeli pontiaca.
Masz rację co ja z tym Pontiaciem wyjechałem to nie wiem , nawet podpisałeś że to Camaro.:D:D:D

OP
OP
maniac64

maniac64

Znany użytkownik
Reakcje
1.180 5 0
A teraz coś dla lubiących militarne modele lub inaczej uzbrojone :), seria modeli "battle machines" firmy Jada Toys oraz film Death Race zainspirowały mnie do poklejenia sobie kilku modeli właśnie w tym klimacie , niebawem je wam pokaże, a na razie przedstawiam Chevroleta Silverado Dooley.

Jada Toys 1999 Chevrolet Silverado Dooley
DSC01854.JPG

DSC01855.JPG

DSC01856.JPG

DSC01857.JPG

DSC01858.JPG

DSC01859.JPG

DSC01860.JPG

DSC01861.JPG

DSC01863.JPG

DSC01862.JPG

DSC01864.JPG