• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Nowości 1:64

lotus102

Znany użytkownik
Reakcje
2.247 7 3
Alfa w cabrio świetna (y),ta muszę sobie zakupić do kompletu :).,Audi także mi się podoba i zastanawiam się czy nie zacząć kompletować sobie takiej serii (y)

SECOND MODELS

Znany użytkownik
Reakcje
7 0 0
Dawno nie zagladałem a U Ciebie nowe pojazdy przed warsztatem
Z trzech ostatnich najsłabiej wypada BMW niestety Autoart sie tu nie postarła o światła :mad: i ten modle traci ponad połowę na ocenie .
Kyosho extra !!! Piekny model pięknie wykonany ,kyosho rzadko popełnia buble (aczkolwiek zdarza się też czasami) a tu pokazali swoją klase
No i na koniec świetny Cabriolecik od Greenlight'a ,jego sylwetka jak dla mnie super ! Typowe auto z "pazurem" .Producent moim zdaniem równiez sie tu postarał o dość wierne odwzorowanie modeliku .
Grube Greenlight'owskie oponki wkomponowały sie idealnie do tego modelu (y)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Reakcje
25.432 387 20
Fajne te ostatnio pokazane modele. Oczywiście jak dla mnie to wygrywa BMW. Piękny wyścigowy model.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Reakcje
25.432 387 20
Ten sportowiec niestety, ale przez przednie światła to mi się w ogóle nie podoba. Szkoda, że nie zrobili przezroczystych.:(