Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Camarro wygląda świetnie. Pięknie wykonane detale, szczególnie światła przednie. A z poprzednich to właściwie wszystkie fajne. Jedynie nie podobają mi się duże szczeliny przy otwieranych drzewiach. W maskach jakoś nie rzuca się to w oczy. Poza tym to piękna kolekcja.
dokładnie w końcu o to chodzi żeby mieć całe wydanie z serii RSR brakuje mi dwóch : Autorlando Sport i Seikel Motorsport ,ten z włoskiego teamu jest niezły, ale za to Seikel jest zajebisty , ale coś nie mogę go trafić ,jak jest na Ebayu to nie wysyłają do Polski ,taki peszek
zgadza się ,bo to drugi bolid tego zespołu Flying Lizard Motorsports ,polecam strone www ,dużo fajnych zdjęć z wyścigów i nie tylko ,
od roku 2014 przesiedli się do Audi R8 LMS http://www.lizardms.com/wallpaper/2010.htm