Myślę że model studni jest bardzo ładny i udany, ale to nie jest jedyne kryterium. Przygotowując ofertę handlową należy kierować się przede wszystkim typowymi rozwiązaniami, ponieważ przydatność dla modelarzy (co przełoży się także na wielkość Waszych obrotów) zależy od tego na ile elastycznie da się dany model zastosować na makiecie. Najlepsze są rozwiązania bliskie projektom typowym. O ile zwłaszcza komórki przydomowe są pod tym względem strzałem w dziesiątkę, bo przy wielu różnych budynkach wielorodzinnych takie komórki występowały a model umożliwia zróżnicowanie wykończenia, tak że nawet na jednej większej makiecie można wykorzystać dwa czy trzy takie zestawy, o tyle każdy zastanowi się pięć razy zanim kupi taką studnię aby postawić ją na swojej makiecie, bo to jest konstrukcja dość unikatowa a rzucająca się w oczy. Podobne uwagi miałbym do przystanku osobowego w Zalesiu Dolnym - obiekt nietypowy i charakterystyczny.
Dlatego model jako taki dostałby ode mnie pomiędzy 9/10 a 10/10 punktów.
Natomiast model jako produkt komercyjny najwyżej 5/10 pkt.
Z małych obiektów kolejowych typowałbym do zrobienia raczej typową budkę dróżnika albo małą więżę ciśnień a z budownictwa ogólnego np. zlewnię mleka, młyn elektryczny czy transformatornię wieżową.