Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Dzięki za radę, ale jak na złość pola w okół trochę zbyt piaszczyste, a w marketach (typowego warzywniaka w okolicy brak) zaraz ochrona by się przyczepiła
Odnośnie żwiru...wolę jednak 3D ... Co do samych modulików...wygląda to tak... ( na razie bez czół )
Z czołami pojawił mi się trochę temat do przemyśleń - czy jednak lepiej mollex'y zastąpić bananami...?
Cyfry to raczej nie będzie oglądać, więc zwykły plus z minusem wystarczy...chyba, że mi coś ....
No to postanowione- banany w ruch... tu akurat będą miały podwójną rolę: bolce stabilizujące oraz złącza elektryczne...
Widok puki co:
...przed montażem...
... i zmontowane i złożone w łuk 90 stopni...
Sam banan zamocowany w sposób umożliwiający lekki ruch za pomocą wkręta umieszczonego w otworze prowadzącym ( krawędź otworu zfazowana... ) - wkręt widoczny z prawej strony.
Jak to do kupy się złoży,to zarzucę fotki jak to wygląda w całości.
Pozdrawiam z MMz
ps. dziwne dziury na płycie segmentu z powodu ponownego wykorzystania materiału...recycling
Hugwa, nie próbujesz to nic nie masz...
A co do kota...mam dwa takie porąbańce (jeden rudy jak na foto), więc będę miał na kogo zwalić niepowodzenie...
Trochę dziś posiedziałem i efekt poniżej - powyższe pierwsze próby, poniższe owoc dzisiejszego dnia. Będzie zajefajnie jak faktycznie uda się ze złożeniem toru by w każdej kombinacji szyny trafiały na siebie...
Niestety światło kiepskie... Może jutro zrobię pierwsze przęsła torowe
Na razie taki rozrys doczepy rumuńskiej oczywiście w N'ce... plik w DWG...
I tu pytanko, jak ewentualnie przygotować plik w DWG do trawienia, bo z reguły wszędzie gdzie patrzyłem ( po stronach podmiotów trawiących) pojawia się "plik z Corel'a" jako materiał do trawienia... a niestety Corela nie ogarniam
Pozdrawiam z MMz
ps...nie wiem jak patrzyłem... chyba dyabeu ogonem przykrył...
...żeby nie było, że z błędem - kręcone na Grójeckiej KD (st. Piaseczno)
Mimo świątecznej zawieruchy znalazła się "chwila" i dwa pierwsze przęsła torowe w tej chwili schną, w tle materiał torowy czekający na montaż... Jeśli to istotne, klejone klejem uniwersalnym polimerowym z oferty dragona.
Efekt na zdjęciach...
...zbliżenie...
...
Przy okazji człowiek odkrył kolejne zastosowanie dla tych cholernych spinaczy...