Uroczyście ogłaszam, że nastawnia została oficjalnie skończona tydzień temu w sobotę Ogólnie rzecz biorąc budowa tej nastawni zajęłaby mi gdzieś miesiąc czasu, góra 1,5 miesiąca, ale w pewnych momentach podczas jej budowy dostawałem takiego lenia, że odkładałem ją w kąt i brałem się ponownie za robotę po kilku miesiącach W sierpniu po ponad półrocznej przerwie postanowiłem ją dokończyć, dodałem elementy takie jak rynny, piorunochron, reflektor na parapecie jednego z okien, zaś na balkoniku dodałem wycieraczkę przy drzwiach, ławeczkę pod oknem, doniczki z kwiatami i karmnik dla ptaków. Wcześniej pomalowałem ściany budynku na szaro i przybrudziłem. Po tym wszystkim posterunek trafił ponownie w kąt. W okresie świątecznym wygrzebałem tą nastawnię i dorobiłem komin, graffiti na tylnej ścianie, i poprawiłem rynny. Zrobiłem również oznaczenia- nazwę i skrót miejscowości. Zdecydowałem że będzie to nazwa mojego miasta. Nie ma u mnie stacji kolejowej, jedynie przystanek osobowy, a że jest to fikcyjna nastawnia i w przyszłości planuję wykonać makietę, na której będzie taka sama nazwa stacji, to co mi szkodzi Poniżej zdjęcia gotowej nastawni. Pozdrawiam