Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Tak jest Frami! Niebawem rusza przedsprzedaż i podam wszystkie informacje. Będzie dostępny w niższej cenie niż cena regularna. Ramie całe ruchome. Skala H0.
Star jeszcze nie dokończony, ale pod koniec tyg będzie Banan na naczepie to błąd w projekcie, już poprawiony. Proszę się nie sugerować.
Jutro też premiera Waryńskiego. Model wyszedł ślicznie. Dla mnie najlepszy z dotychczasowych. Nadbudowa ruchoma, całe ramie ruchome, łącznie z łyżką i klapą łyżki. Jutro podam informacje odnośnie przedsprzedaży Waryńskiego.
Dzięki za odpowiedź. Myślę, że warto, bo z tego co widzę po pracach kolegów i ich zdjęciach na dioramach, to model jest naprawdę dobry, a brak kierunkowskazów (jak to Robert mi przypomniał - dzięki ) powoduje pewien niedosyt...
Oczywiście. Można w takim razie uznać, że od momentu wypuszczenia tej wersji, każdy Star będzie miał kierunkowskazy. Cieszę się, że model się podoba Gdzie mogę znaleźć te zdjęcia z dioram?