Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Mam pytanie - czy boczne kierunkowskazy będą osobnym elementem, czy też zostaną wydrukowane w finalnej wersji kabiny Jelcza?
Na zdjęciach ich nie widać.
A... Warmiak. Widzisz... dzięki że tak chciałeś mój model ulepszyć. Zapomniał bym Ci podziękować i wypuścił bym wersję niedopracowaną. Dobrze, że są takie osoby które pilnują. Ktoś mi o Tobie przypomniał przed chwilą to z grzeczności od razu pisze, żeby mi z głowy nie wypadło.
Zapraszam Jeszcze dodam, że omyłkowo wydrukowałem te modele mniejsze. Także to jest "niby" skala 1/87 a jest mniejsza. Finalne 1/87 będzie po prostu jeszcze bardziej szczegółowe.
A... Warmiak. Widzisz... dzięki że tak chciałeś mój model ulepszyć. Zapomniał bym Ci podziękować i wypuścił bym wersję niedopracowaną. Dobrze, że są takie osoby które pilnują. Ktoś mi o Tobie przypomniał przed chwilą to z grzeczności od razu pisze, żeby mi z głowy nie wypadło.
Nie ma za co! Widzisz niepotrzebnie się denerwowałeś bo od tego jest właśnie forum teraz my klienci dostaniemy lepszy model a Ty jako producent będziesz miał lepszy produkt tu nie ma przegranych.
Świetna sesja tylko szkoda, że model nadal bez kierunków bocznych.
Jedynym argumentem „za”takiej kontrprezentacji jest chyba chęć jednoczesnego pokazania modelu tej samej ciężarówki prawie w jednym czasie przez konkurencyjnego producenta.
Model jak model. Ale unikatem jest tu pudełko zapałek Ostatnią w Polsce fabrykę zapałek (Czechowice) zamknięto w 2020 roku. Także trzymaj to pudełko bo za chwilę bedzie droższe od modelu, który na nim stoi