• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Nanofaktura - modele, nowości.

Status
Zamknięty, nie możesz umieszczać tu nowych wpisów.
OP
OP
Nanofaktura

Nanofaktura

Aktywny użytkownik
Reakcje
495 9 0
1/160. Co prawda to nie finalny druk ale zarzucam. Na sklepie do końca weekendu jest promocja 20% na wszystkie Stary w H0. Pozdrawiam :)
IMG_6045.jpg
IMG_7221a.jpg

Marino

Użytkownik
Reakcje
13 0 0
Mam pytanie - czy boczne kierunkowskazy będą osobnym elementem, czy też zostaną wydrukowane w finalnej wersji kabiny Jelcza?
Na zdjęciach ich nie widać.;)

OP
OP
Nanofaktura

Nanofaktura

Aktywny użytkownik
Reakcje
495 9 0
A... Warmiak. Widzisz... dzięki że tak chciałeś mój model ulepszyć. Zapomniał bym Ci podziękować i wypuścił bym wersję niedopracowaną. Dobrze, że są takie osoby które pilnują. Ktoś mi o Tobie przypomniał przed chwilą to z grzeczności od razu pisze, żeby mi z głowy nie wypadło.

OP
OP
Nanofaktura

Nanofaktura

Aktywny użytkownik
Reakcje
495 9 0
Zapraszam :) Jeszcze dodam, że omyłkowo wydrukowałem te modele mniejsze. Także to jest "niby" skala 1/87 a jest mniejsza. Finalne 1/87 będzie po prostu jeszcze bardziej szczegółowe.

Sklep ---> www.nanofaktura.pl

Jeśli ktoś chce mieć model dobrej jakości, to ja bym się nie zastanawiał.

IMG_7351hjkh.jpg

Warmiak

Ostrzeżony
Reakcje
9 0 0
A... Warmiak. Widzisz... dzięki że tak chciałeś mój model ulepszyć. Zapomniał bym Ci podziękować i wypuścił bym wersję niedopracowaną. Dobrze, że są takie osoby które pilnują. Ktoś mi o Tobie przypomniał przed chwilą to z grzeczności od razu pisze, żeby mi z głowy nie wypadło.
Nie ma za co! Widzisz niepotrzebnie się denerwowałeś bo od tego jest właśnie forum teraz my klienci dostaniemy lepszy model a Ty jako producent będziesz miał lepszy produkt tu nie ma przegranych.

jestrabh

Znany użytkownik
Reakcje
2.819 40 1
Świetna sesja tylko szkoda, że model nadal bez kierunków bocznych.
Jedynym argumentem „za”takiej kontrprezentacji jest chyba chęć jednoczesnego pokazania modelu tej samej ciężarówki prawie w jednym czasie przez konkurencyjnego producenta.

daromaro

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
1.605 120 86
Model jak model. Ale unikatem jest tu pudełko zapałek ;) Ostatnią w Polsce fabrykę zapałek (Czechowice) zamknięto w 2020 roku. Także trzymaj to pudełko bo za chwilę bedzie droższe od modelu, który na nim stoi ;) ;) ;)

Status
Zamknięty, nie możesz umieszczać tu nowych wpisów.