• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje zbiory

TRANS KASINKA

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Scania Jens Bode to przepiękny model, świetnie dobrane kolory i wykonanie sprawiają, że zaczynam coraz częściej się zastanawiać czemu jeszcze nie posiadam tego modelu.:D Gratuluje modelu.

Pozdrawiam

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.800 387 20
Bardzo ciekawe modele. Świetnie wymalowana kabina tej nowej Scanii. Ale w tej prezentacji to babcia przyćmiła tą nową. Pięknie wygląda ta stara 140.(y)

kubass2

Znany użytkownik
Reakcje
8 0 0
Obydwie prezentują się bardzo przyzwoicie ale ja zapatruje się bardziej na tą 140 jest świetna. Jedynie trochę nie pasują mi te czerwone lusterka :confused:.

OP
OP
G

gort11

Aktywny użytkownik
Reakcje
2 0 0
Nowości (sory za zdjęcia ale nie mam pod ręką lepszego sprzętu)
Herpa Naczepa
DSCF5341.JPG
DSCF5342.JPG
DSCF5343.JPG

Herpa Scania 144L Topline ASG
DSCF5344.JPG
DSCF5345.JPG
DSCF5346.JPG

Herpa Scania Streamline
DSCF5350.JPG
DSCF5351.JPG
DSCF5352.JPG

I ogłoszenie do wszystkich. Kupię pilnie Jakąś uszkodzoną Scanię Herpa R. Potrzebuję atrapy, siodła i wydechu dla tej bidulki.
DSCF5347.JPG
DSCF5348.JPG
DSCF5349.JPG

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.250 108 2
Kiełbasiana naczepa całkiem fajna, Scania z Wikinga też niezła trzeba by tylko koła wymienić na Rietze albo Herpę , Scania z przyczepą też się fajnie prezentuje, najbardziej jednak ta R mnie interesuje , to malowanie to oryginał czy ktoś się nad nią sam znęcał??

OP
OP
G

gort11

Aktywny użytkownik
Reakcje
2 0 0
Fakt mój błąd. Brodagaz ta Scania to oryginał, nawet mam do niej naczepę. Kilka stron wcześniej silos w tym malowaniu. Kiedy byłem w pracy żona uznała, że to "zabaweczki" i dała dziecku do zabawy. Wszystko było połamane.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.250 108 2
Fakt mój błąd. Brodagaz ta Scania to oryginał, nawet mam do niej naczepę. Kilka stron wcześniej silos w tym malowaniu. Kiedy byłem w pracy żona uznała, że to "zabaweczki" i dała dziecku do zabawy. Wszystko było połamane.
O to współczuję , najszybszym rozwiązaniem żeby zdobyć brakujące części kabiny to , zestaw Herpy dwóch kabin za około 40zł , a resztę zawsze można sprzedać.;)