• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje zbiory

OP
OP
G

gort11

Aktywny użytkownik
Reakcje
2 0 0
Nowości. Przepraszam za jakość zdjęć ale robiłem je na szybko. Trzeba trochę odświeżyć temat. Do drużyny Scania doszyły następujące modele.
Herpa Scania R620 Lados
DSCF4816.JPG DSCF4817.JPG DSCF4818.JPG DSCF4819.JPG
Herpa Scania 143M 500 Streamline + Naczepa
DSCF4830.JPG DSCF4831.JPG DSCF4832.JPG
Herpa Scania 142 M + Przyczepa ASG
DSCF4842.JPG DSCF4843.JPG

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.943 387 20
Ciekawe te Twoje modele, tylko mam prośbę: po pierwsze jak możesz to wklejaj duże fotki, bo takie małe źle się ogląda, a po drugie nie tyle modeli na raz, bo trudno komentować przy takiej ilości. No chyba, że Twoja kolekcja jest ogromna i będziesz takie ilości modeli wrzucał jeszcze długo, długo...;)
A wracając do modeli, to bardzo fajnie wygląda Scania w krótkiej kabinie z cysterną Zott oraz niebieska z noskiem i cysterną spożywczą. Te dwie najfajniejsze jak dla mnie.

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.943 387 20
Zestaw bardzo fajny. Ciekawe malowanie. Kapitalnie wymalowany ten gryf na boku kabiny. Tył naczep pięknie zrobiony poza belką tylną, ale to zaczyna się robić takim firmowym znakiem Herpy.:D

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.943 387 20
Scania Jens Bode to kolejny model świetnie zrobiony. Kapitalne malowanie, szczególnie grilla. Podoba się. (y)