• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Moje modele

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.799 387 20
Zaskakujesz każdą prezentacją. Kolejny model bardzo ciekawy i w bardzo fajnej konfiguracji. Gratuluję. (y)

OP
OP
sebek1974

sebek1974

Aktywny użytkownik
Reakcje
1.059 1 1
Zaskakujesz każdą prezentacją. Kolejny model bardzo ciekawy i w bardzo fajnej konfiguracji. Gratuluję. (y)
Mafo, dziękuje bardzo. Od dłuższego czasu mnie tu nie było więc najwyższy czas aby swój wątek zaktualizować.
DKW Schnellaster produkowany przez Auto Union w Niemczech w latach od 1949 do 1962 roku.
5.JPG
6.JPG
7.JPG
8.JPG
9.JPG

Załączniki

• 174,8 KB Wyświetleń: 12
  • 160,2 KB Wyświetleń: 11
  • 164,8 KB Wyświetleń: 11
  • 210,9 KB Wyświetleń: 8

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.799 387 20
Koparka świetna. Jedyne co bym zmienił to imitację przewodów hydraulicznych. Wiem, że gołym okiem pewnie tego nie widać, ale zdjęcia pokazują siateczkową strukturę tych przewodów. Lepiej chyba byłoby je zrobić z cienkiego drutu.

OP
OP
sebek1974

sebek1974

Aktywny użytkownik
Reakcje
1.059 1 1
Koparka świetna. Jedyne co bym zmienił to imitację przewodów hydraulicznych. Wiem, że gołym okiem pewnie tego nie widać, ale zdjęcia pokazują siateczkową strukturę tych przewodów. Lepiej chyba byłoby je zrobić z cienkiego drutu.
Mafo, dziękuje za konstruktywną krytykę. Moje przewody są po prostu zrobione z czarnej nitki nasyconą klejem wikol i tego gołym okiem nie widać. Niestety zdjęcia makro są bezlitosne.