• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje modele

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.666 387 20
Piękny Mercedes w barwach THW. Podoba mi się.

OP
OP
T

trucker

Znany użytkownik
Reakcje
181 0 0
Witam. Dziękuję za komentarze i oceny. Rozpoczęła się budowa mini makiety, a właściwie przymiarki do jej budowy. Jej elementy są dzisiaj tylko poglądowo:) Na budowę dojechało volvo francuskiej firmy Scales.
Zapraszam do komentowania i oceniania.

IMG_3890.JPG

IMG_3869.JPG
IMG_3876.JPG
IMG_3891.JPG
Zobacz załącznik 477830
IMG_3896.JPG

pacek23

Znany użytkownik
Reakcje
756 13 0
Świetne to Volvo :) Malowanie ciekawe i fajnie że to francuska firma bo rzadko widzimy modele z Francji :)

UniQue

Aktywny użytkownik
Reakcje
374 2 0
no ostatnio sie przymierzałem na to volvo bo chodzi mi ono po głowie od dłuższego czasu :) teraz u Ciebie widać że nie ma się co zastanawiać tylko teraz to już koniecznie trzeba go dorwać :D bardzo fajnie sie prezentuje, ma świetne malowanie i kusi swym pięknem (y)(y)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.666 387 20
Volvo bardzo fajne, ale znaki drogowe to jakieś nie za bardzo pasujące, no a drzewo to już zupełnie zabawkowe.

FH-12

Znany użytkownik
Reakcje
2.181 5 1
Malowanie trochę cyrkowe, jednak model sam w sobie jest bardzo ciekawy za sprawą pochodzenia i konfiguracji. Chętnie bym go przyjął. ;)

OP
OP
T

trucker

Znany użytkownik
Reakcje
181 0 0
Witam. Dziękuję za komentarze i ocenę. Na dworze coraz cieplej, może jutro gdzieś w Polsce pierwszy raz w tym roku temperatura dojdzie do 30stopni w cieniu, więc dzisiaj zaprezentuję chłodnię. Scania niemieckiej firmy schütte kühllogistik. Model produkcji AWM. Zapraszam do komentowania i oceniania.

IMG_4202.JPG
IMG_4189.JPG
IMG_4196.JPG
IMG_4199.JPG