• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje modele

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.702 387 20
Fajne. Hakowiec dużo ciekawszy i ze zdejmowanym silosem budowlanym do betonu wygląda świetnie. Rzadko widywana zabudowa w naszych kolekcjach.

OP
OP
T

trucker

Znany użytkownik
Reakcje
181 0 0
Witam. Dziękuję za komentarze i oceny. Dzisiaj kolejny Man. Może ktoś się orientuje, czy to jest wersja dealerska? Kupiłem go w zwykłym sklepie modelarskim. Pudełko ma napisy Man nutzfahrzeuge AG. Zapraszam do komentowania i oceniania.

IMG_3544.JPG
IMG_3541.JPG
IMG_3547.JPG
IMG_3550.JPG
IMG_3535.JPG
IMG_3537.JPG
IMG_3540.JPG

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
A konkretnie z 2008 roku, wydanego w ilości 1000 sztuk. Reklamówki z Mana są całkiem fajne, szkoda że ten nie ma jeszcze charakterystycznego dla nich loga na blendzie.

289375.jpg

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Są serie modeli po 500 sztuk i mniej, a są po 2 i 3 tysiące. Przykładowo pokazane przez Ciebie wcześniej Melmery wyszły odpowiednio po 2000 i 1750 sztuk. Więc powiedziałbym że to ani mało, ani dużo.

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.789 4 0
Kolejny już model w ciągu 30 minut, który pierwszy raz widzę :eek:. Niestety kolejny , który MUSZĘ zdobyć. Bardzo ciekawy. Gratuluję zakupu.

OP
OP
T

trucker

Znany użytkownik
Reakcje
181 0 0
Witam. Dziękuję za komentarze i oceny. Dzisiaj przerwa z manami ;)choć mam jeszcze kilka:D, ale dziś niespodzianka herpy: mercedes zetros niemieckiego THW. Mam tylko dwa modele specjalistyczne, dlatego też nie będę zakładał nowego tematu w pojazdach specjalistycznych.
Zapraszam do komentowania i oceniania.

IMG_3750.JPG
IMG_3751.JPG
IMG_3753.JPG
IMG_3754.JPG