• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje Modele Ciężarowe - PACEK

OP
OP
pacek23

pacek23

Znany użytkownik
Reakcje
756 13 0
Model w skali 1:1 tak na prawdę jak patrzyłem na zdjęcia jest taki bardziej fioletowy niż różowy na pewno ciemniejszy niż tak jak zrobiła to Herpa ale i tak jestem bardzo zadowolony :)

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Hehe jaka różowa landryna. Malowanie faktycznie nietuzinkowe, jak zobaczyłem go w nowościach, to miałem mieszane uczucia, ale wyszedł im całkiem fajnie. Ta firma ma jeszcze takiego Dafa w podobnym malowaniu, ale w błękitnym, żółtym i zielonym.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.275 387 20
Bardzo ciekawy model. Coraz bardziej podobają mi się właśnie takie zestawy bez napisów i malowań.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Dealerski model Mercedesa, swego czasu dosyć popularny na allegro. Niby szału nie robi żadnymi szczegółami, ale to właśnie ten kolor wzbudza największe uznanie.

OP
OP
pacek23

pacek23

Znany użytkownik
Reakcje
756 13 0
Fajny prosty a prezentacja ala Typek , najpierw prezentacja za chwilę giełda a później allegro :)
Broda to że sprzedaję tam 4 modele to nie znaczy że coś kupuję i odrazu wysyawiam na sprzedaż,na tym modelu np. poprostu mi nie zależy jakoś bardzo i jak się trafi ktoś kto będzie chciał kupić to sprzedam a jak nie to nie ;) Pozdrawiam

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.585 109 2
Broda to że sprzedaję tam 4 modele to nie znaczy że coś kupuję i odrazu wysyawiam na sprzedaż,na tym modelu np. poprostu mi nie zależy jakoś bardzo i jak się trafi ktoś kto będzie chciał kupić to sprzedam a jak nie to nie ;) Pozdrawiam
Rób jak chcesz Twoje modele ja Ci nie będę mówił co masz robić i jak , napisałem tylko to co widzę i nie tylko Ty tak robisz , wrzuć na luz i baw się dobrze , to nie był atak:)

OP
OP
pacek23

pacek23

Znany użytkownik
Reakcje
756 13 0
Rób jak chcesz Twoje modele ja Ci nie będę mówił co masz robić i jak , napisałem tylko to co widzę i nie tylko Ty tak robisz , wrzuć na luz i baw się dobrze , to nie był atak:)
Modele na które bardzo sobie cenie albo kosztowały więcej niż przeciętnie prawdopodobnie nigdy nie sprzedam ;) Fajnie że to nie był atak :D Bawię się dobrze ;) Miłego wieczoru Broda :)