• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje ciężarówki

OP
OP
daf xf105

daf xf105

Aktywny użytkownik
Reakcje
581 2 0
No to szczęka mi opadła, mamy doczynienia z zawodnikiem kategorii super ciężkiej, fajnie jest mieć taką swoją dziuple na gabloty i modele :)
Ja swojego dźwigu jeszcze nigdy nie poskładałem do kupy a mam w tym samym najlepszym niebieskim malowaniu :)
Jakbyś pokazywał jeden model dziennie to na prawie 20 lat masz materiału na prezentacje, czekam na więcej fotek Twoich rarytasów ;)
Gratuluje pięknej kolekcji :)
Mam drugi w barwach wasel ale ten jest dużo większy i zaplecze techniczne mawiększe ale to na później bo i tak krzyczycie że za szybko

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.867 4 0
Gottwald AMK 1000 od Kibrii... :love: Mam i ja, tylko cały czerwony i przygotowany pod barwy Riga Mainz.
Do 2007 roku najmocniejszy mobilny dźwig terenowy o teoretycznym udźwigu 1000 ton. Potężna maszyna i w Twoim malowaniu wygląda świetnie! Ogromny plus za to pokazałeś kolejnego kolosa w stanie "gotowym do pracy". :)

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.240 69 0
Pięknie, pięknie, Felbermayra ciężko zliczyć, ale mam nadzieję że pokażesz też Steyra NSK oraz Oafa, bo takie dwie największe perełki jak dla mnie.

OP
OP
daf xf105

daf xf105

Aktywny użytkownik
Reakcje
581 2 0
Dzień dobry
Dawno mnie tu nie było dziś modele Które ne każdemu będą się podobały
Zostały zrobione na zamówienie dla mnie są piękne

Załączniki

Adix

Znany użytkownik
Reakcje
1.834 2 0
Pieknie pieknie. Gratuluje tak poteznej kolekcjii ;)jest co podziwiac. Od pierwszego zdjecia jest na co popatrzec. Kosztowalo to duzo czasu no i juz nie wspomne o kosztach. Jestem pod wrazeniem:cool:. Wygodny fotel i mozna oglądac:)

OP
OP
daf xf105

daf xf105

Aktywny użytkownik
Reakcje
581 2 0