• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje ciężarówki

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.428 67 1
Panie , aleś Pan na pokazywał . Tempo iście zawrotne , ale kapitalne modele pokazujesz . Świetny ten pomysł z prezentacji modeli tak jak zjeżdżają na budowę , bardzo mi się podoba i z chęcią czytam co napisałeś . Ja osobiście bym wolał abyś pokazywał rzadziej , ale trzymał systematyczność prezentacji . Piękne modele i po gablocie widać że masz co pokazywać . Zresztą fotkę gabloty też możesz wstawić .

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.809 4 0
Adam, poszedłeś na MAXa!!! :eek: Felbermayr to jedno z ciekawszych malowań w realu jak i H0. :D Sam posiadam kilka miniatur w tych barwach, ale (na szczęście) nie odleciałem w temacie. :ROFL:
Tylko garstka "zbieraczy" w naszym kraju posiada cały , błękitny dźwig... :) Ogromny plus, za pokazanie wszystkich etapów. Przydał by się tu jeszcze jakiś mniejszy dźwig - niezbędny, przy montażu.
Na koniec wspomnę jeszcze o drugim planie... No to teraz wszyscy zrozumieją powód tak zawrotnego tempa! :ROFL:

Już chciałem kliknąć "wyślij odpowiedź" a tu cyk - Colonia! :eek: Pierwszy raz widzę taki "twór". Wygląda na metal? Jakość wykonania wydaje się na dużo niższym poziomie niż Herpy. Strzelam, że jest też ze 20 lat starszy... :D

OP
OP
daf xf105

daf xf105

Aktywny użytkownik
Reakcje
581 2 0
Adam, poszedłeś na MAXa!!! :eek: Felbermayr to jedno z ciekawszych malowań w realu jak i H0. :D Sam posiadam kilka miniatur w tych barwach, ale (na szczęście) nie odleciałem w temacie. :ROFL:
Tylko garstka "zbieraczy" w naszym kraju posiada cały , błękitny dźwig... :) Ogromny plus, za pokazanie wszystkich etapów. Przydał by się tu jeszcze jakiś mniejszy dźwig - niezbędny, przy montażu.
Na koniec wspomnę jeszcze o drugim planie... No to teraz wszyscy zrozumieją powód tak zawrotnego tempa! :ROFL:

Już chciałem kliknąć "wyślij odpowiedź" a tu cyk - Colonia! :eek: Pierwszy raz widzę taki "twór". Wygląda na metal? Jakość wykonania wydaje się na dużo niższym poziomie niż Herpy. Strzelam, że jest też ze 20 lat starszy... :D
Mniejsze Dzwigi płyną albo lecą z Nowej Zelandii 4 szt trzy osie piec osi sześć osi i dziewięć osi po pełnym lifcie i tuningu naprawdę piękne jak dotrą to pokaże
Co do Colonii to plastik

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.247 108 2
No to szczęka mi opadła, mamy doczynienia z zawodnikiem kategorii super ciężkiej, fajnie jest mieć taką swoją dziuple na gabloty i modele :)
Ja swojego dźwigu jeszcze nigdy nie poskładałem do kupy a mam w tym samym najlepszym niebieskim malowaniu :)
Jakbyś pokazywał jeden model dziennie to na prawie 20 lat masz materiału na prezentacje, czekam na więcej fotek Twoich rarytasów ;)
Gratuluje pięknej kolekcji :)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.792 387 20
No to powaliłeś mnie na kolana. o_O Dźwigi świetne, kolekcja Felbmayra kapitalna, ale ten drugi plan jest po prostu obłędny. :eek: Jestem pod wrażeniem i jednocześnie gratuluję. (y)(y)(y)