• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje ciężarówki - mafo

leszek85

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Cysternę idzie fajnie dopasować do ciągnika,bo chłodnie gorzej,już kilkanaście razy przerabiałem sworzeń bo była za duża przerwa między ciągnikiem a naczepą ,a co do twojego zestawu to prezentuje się dobrze,będzie się prezentował świetnie jak dostanie jakieś rejestracje,lusterka,kalki.Lubię takie zestawy cholernie.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.480 109 2
Bardzo fajny składak , taki typowy z naszych dróg.(y)

p.s. Nie wiem co jest z naszym forum ale od dłuższego czasu nie dostaje powiadomień o nowych wpisach w tematach które obserwuję , zaczyna mnie to już irytować.

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.069 387 20
Trafiła do mnie taka stara przyczepa, chyba od starej Tatry. Podczepiłem ją pod Ifę i Skodę, i wygląda to tak:

IMG_9965.jpg
IMG_9966.jpg

Przyczepa ma ciekawy sposób wjazdu, bo trzeba zdemontować tylną oś i dopiero wyciągają się najazdy.

IMG_9967.jpg
IMG_9969.jpg
IMG_9970.jpg
IMG_9971.jpg
IMG_9972.jpg

Załączniki

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.069 387 20
Dziś taki wikingowy nabytek do wożenia śmieci. Wiem, że koła trzeba zmienić, bo te są po prostu okropne, ale na to przyjdzie czas. Muszę jakieś zdobyć.

IMG_9976.jpg
IMG_9977.jpg
IMG_9978.jpg
IMG_9979.jpg