• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje ciężarówki - mafo

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.741 387 20
Ostatnio udało mi się nabyć Kamaza zrobionego przez herpowski oddział Minitanks. Powiem, że miło mnie zaskoczył jakością wykonania. Oczywiście, wymaga podmalowań tu i ówdzie, ale wykonanie naprawdę bardzo dobre.
Tak na szybko, do zdjęć, podpiąłem mu jakąś starą niskopodwoziówkę i wrzuciłem taki gąsienicowy traktorek.

Kamaz niebieski trzyosiowy 001.jpg
Kamaz niebieski trzyosiowy 002.jpg
Kamaz niebieski trzyosiowy 003.jpg
Kamaz niebieski trzyosiowy 004.jpg
Kamaz niebieski trzyosiowy 005.jpg

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.801 4 0
Zacznę od Scanii (dobrze mi znanej). Wg. mnie łatwiej będzie pomalować naczepę , by spasować ją kolorystycznie. O modelu Stal było już napisane wiele. Wart posiadania ze względu na unikatowość samego modelu, jak i ciekawostki historycznej... Kamaz bardzo fajny. Tak jak napisał Jacek - naczepa w swej prostocie pasuje tutaj idealnie...

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.213 69 0
Ja zapatrzony w te większe modele często nie dostrzegam uroku tych niższych tonaży, ale to eurocargo jest fajne, ostatnio wypatrzyłem
na e-bay "manowegostara" za 20 euro, ale przegrał ze scanią, więc w dalszym ciągu pozostaje mi podziwiać te większe dostawczaki
w waszych kolekcjach.