• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje ciężarówki - mafo

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.153 387 20
Dziś pokażę kolejną herpowską nowość w mojej kolekcji. Najnowszy Jens Bode. Miniaturka może straszyć realistów błyskiem plastiku i dziurkami na lusterka :podstepny:, ale u mnie garażuje w pudełku, także na razie musi być w takiej wersji. ;)

Jens Bode żółty 001.jpg
Jens Bode żółty 002.jpg
Jens Bode żółty 003.jpg
Jens Bode żółty 004.jpg
Jens Bode żółty 005.jpg
Jens Bode żółty 006.jpg
Jens Bode żółty 007.jpg
Jens Bode żółty 008.jpg
Jens Bode żółty 009.jpg

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.153 387 20
Model ciekawy mnóstwo detali , ale jakoś połączenie kolorów mi nie leży :)
Kolory jak kolory, zależy jakie kto lubi. Szkoda tylko, że trochę jej jeszcze brakuje do oryginału, ale i tak, jak na Herpę, to wykonanie modeli Jens Bode z czerwonych pudełek jest świetne.
Fotka oryginału znaleziona u wujka google:
Scania Jens Bode żółto-niebieska.jpg

pacek23

Znany użytkownik
Reakcje
756 13 0
Mi się ten model bardzo podoba,jest moc ale niestety nie można mieć wszystkiego ;) Ilość detali jest bardzo duża.Modele tego przewoźnika zawsze są dopieszczone przez Herpe tak jak to ma być.Właśnie czekałem kto pierwszy pokaże ten model na forum ;) Gratuluję nowości :)

dziarka

Aktywny użytkownik
Reakcje
238 2 0
W porównaniu do wielu herpowskich modeli powyższy jest rzeczywiście nieźle dopracowany, więc nie dziwię się, że zagościł w Twej kolekcji:)
Tył naczepy u mnie ma największy plus(y)