• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje ciężarówki - mafo

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.172 387 20
Pasowało by ją zubożyć , czyli zdjąć dachowy spojler i miedzyosie bo za bogato wygląda . Ogólnie fajnie takie odwzorowanie czegoś co dostało drugie życie .
Tak jak Bartek uważam że należy tą Renówke nieco odchudzić. Ogólnie fajny składak.(y)
Macie rację koledzy, ale taką Premiumkę mam tylko jedną i jak na razie to nie będę jej zmieniał, tym bardziej, że naczepa ma swój oryginalny ciągnik. To tylko taka wstępna przymiarka do zrobienia miniaturki jakiegoś oryginalnie występującego zestawu. Jak się zdecyduję na ostateczną zmianę, to zajmę się "brudzingiem" i dostosowaniem ciągnika, żeby przypominał oryginał. ;):)

Zdrada69

Moderator Skala 1:220 (Z)
Zespół forum
Reakcje
6.267 39 0
No jak idziesz w odniesienie do fotki to jeszcze dodałbym pracę nad plandeką - te jasnozielone łatki (?) są super i gdyby odwzorować na modelu to byłoby super + trochę patynki ....

OP
OP
mafo

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.172 387 20
Tak jak Bartek uważam że należy tą Renówke nieco odchudzić. Ogólnie fajny składak.(y)
No jak idziesz w odniesienie do fotki to jeszcze dodałbym pracę nad plandeką - te jasnozielone łatki (?) są super i gdyby odwzorować na modelu to byłoby super + trochę patynki ....
Jak już pisałem przygotowuję się do zmiany swojej kolekcji. Ale to są dopiero takie tam próby... Zobaczymy co z tego wyjdzie.

OP
OP
mafo

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.172 387 20
Dzięki koledzy, że moje skromne zamiany naczep się Wam podobają. :)
Dziś wracam do czasów mojego dzieciństwa i kolejny model z manufaktury SAW Models. Tym razem polewaczka.

Jelcz Wuko 001.jpg
Jelcz Wuko 002.jpg
Jelcz Wuko 003.jpg
Jelcz Wuko 004.jpg
Jelcz Wuko 005.jpg