Dzieki Kris - fajna relacja, ale zazdroszcze autorowi makiety takiej ilosci miejsca. Mi niestety zabraklo ok 1,5m i musialem poskracac niektore odcinki torowiska do tego co jest widoczne na moim projekcie. Niezaleznie od wszystkiego, relacja z budowy jest bardzo fajna. Zwrocilem uwage, ze miedzy sklejke i torowisko wkladane sa podklady wyciszajace? Widzialem cos podobnego w Leroy Merlin. Czy uwazacie, ze powinienem to tez zastosowac?
Od dluzszego czaso ogladam sobie rozne makiety i mam nadzieje, ze ta moja tez pewnego dnia bedzia ladna. Teraz jestem caly czas na etapie ukladania torowiska stacji dolnej i przygotowywaniem podjazdow. Za kilka dni dodam kolejne zdjecia jako relacje z budowy mojej makiety. Jezeli chodzi o trawe, to chcialbym uzywac materialow Nocha, kupilem juz sadzarke, ale na jej uzycie mam jeszcze bardzo duzo czasu. Co do drzewek i innej roslinnosci, to z pewnoscia chialbym zeby byly ladne i nie z gabki. Widzialem kiedys na targach w Poznaniu bardzo ladne drzewka polskiej firmy, ktorej nazwy niestety nie pamietam. Ogladalem tez produkty kilku duzych niemieckich producentow, aLe na to wszystko mam jeszcze duuuzo czasu