• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Moja stajnia i kuźnia pojazdów PRL

OP
OP
popowe

popowe

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
2.276 16 2
Zgadza się Maćku. TD40 powstał w kooperacji z International Harvester tak więc mógłby na platformie ciągniętej przez Kenwortha jechać.

A może nawet na dwóch bo lemiesz by się na jednej pewnie z ciągnikiem nie zmieścił.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.911 387 20
Zapowiada się świetny buldożer... Nawiasem mówiąc cały czas myślę, czy nie skusić się na takiego jako ładunek na niskopodwoziówkę... Ale decyzja pewnie będzie po nowym roku... ;) :D

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.911 387 20
Wiedziałem, że to będzie duży spychacz, ale dopiero przy "maluszku" widać jaki wielki on jest. :eek: o_O Już wygląda świetnie. (y)

OP
OP
popowe

popowe

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
2.276 16 2
@frami Samo zdanie szanuję. Ale tak z czystej ciekawości dlaczego oceniłeś że jesteś na nie?
Chętnie poprawię błędy ale fajnie by było gdybyś je przedstawił. Samo zdanie szanuję.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
W robocie 36