Przyczepa Campingowa w wersji Luxury (przestronny salon, kuchnia, kabina prysznicowa spa z wc, ogrzewanie podłogowe elektryczne, sypialnia wmontowana u góry):
Bokiem:
Tyłem:
Życie codzinenne cyrkowców. Iza Płomień rozwiesza pranie. W tle przyczepa Campingowa "Standard":
Krystian Bawidamek w trakcie obrabiania przy grillu, Paweł Bat (treser niedźwiedzi) wygodnie na krzesełku popija piwko oraz Artur Latawiec partner Izy jak zwykle wie wszystko lepiej.
Trzej panowie przy przyczepie campingowej ( tyłem):
Przyczepa Campinogowa "Standard" dla klasy średniej wręcz ubogiej (dominowała sklejka i tandeta. Brak kabiny z prycznicem i wc, żeby usiąść przy stoliku trzeba było złożyć zjajczałą kanapę. Kuchenka składała się z marnej jakości grzałki na dwa palniki wraz z umywalką, z której brudną wodę należało wylewać recznie np.: kubkiem. Podłoga była wyłożona wykładziną nie do zdarcia. Dzwi na kopnięcie, zamykane na mały haczyk. Brak możliwości otwarcia okna. Szafki i półki wmontowane nieudolnie w pseudo kanapę do spania) bokiem:
Ford Transit "City Link" zatrzymany przez drogówkę przy przejeździe konwoju cyrkowego:
Bokiem:
Tyłem:
AEC Matador w trakcie dojazdu do skrzyżowania: