• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Moja pierwsza makieta modułowa.

przemas22223

Aktywny użytkownik
Reakcje
135 16 3
Piotr kozłowski.

Tak jak rozmawialiśmy na targach. Brakuje ci jeszcze na tych modułach sieci trakcyjnej oraz semaforów kluby.
Ale po za tym moduły wyglądają świetnie.
Makieta mała ale robi duże wrażenie.

OP
OP
Piotr Kozłowski

Piotr Kozłowski

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
1.642 11 0
Piotrze! Twoja makieta to prawdziwe dzieło sztuki. Dziękuję, że mogliśmy nagrać te dwa filmy. Mam nadzieję, że doskonale ukażą Twój kunszt.
Pozdrawiam ciepło!
Michale cieszę się że mogłem Cię poznać, filmy rewelacyjne dziękuję za ich nagranie. Pozdrawiam również :)
[DOUBLEPOST=1445587841,1445587260][/DOUBLEPOST]
Piotr kozłowski.

Tak jak rozmawialiśmy na targach. Brakuje ci jeszcze na tych modułach sieci trakcyjnej oraz semaforów kluby.
Ale po za tym moduły wyglądają świetnie.
Makieta mała ale robi duże wrażenie.
Przemku dokładnie tak jak mówisz tych rzeczy brakuje, mam optymistyczną nadzieję że na następnej już będą, a zdradzę narazie tylko że kolejny bardziej dopracowany projekt już jest prawie gotowy, ale o tym już nie długo :-D

Laku

Aktywny użytkownik
Reakcje
508 25 1
Makieta na żywo robi super wrażenie ,żadne zdjęcia tego nie oddadzą.
Nic dodać nic ująć!

Widziałem makietę na żywo w Poznaniu a dopiero potem tą relację :)
Panie Piotrze nie pozostaje mi nic innego jak dołączyć do "ochów" i "achów" :)

Można wiedzieć, w jaki sposób finalnie "ta woda popłynęła" ? Jak został osiągnięty ten efekt?