• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moja mała kolekcja

OP
OP
Fapo

Fapo

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
992 14 0
Trzeba przyznać że dość mocno wszedłeś na forum - witaj . Fajne modele pokazałeś . Jeśli chodzi o zieloną scanie to swoje zdanie już dzisiaj napisałem w temacie u kolegi Jacka . Jest to bardzo dobrze wykonany model . Natomiast ta z nosem bardzo ciekawa . Chyba jej jeszcze na forum nie było .
No skromnie nie będę wchodzić haha.

OP
OP
Fapo

Fapo

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
992 14 0
Malowanie do mnie nie przemawia ale wykonany jest ten model bardzo dobrze :) W swojej kolekcji posiadasz tylko modele gablotkowe ? :)
Z początku zbierałem w gablotach, ponieważ chciałem dać je normalnie na półkę i sie nie pieprzyć ze szmatką lub pędzelkiem w wycieranie gołych modeli z kurzu, teraz normalnie zbieram i takie i takie.

toiowo

Znany użytkownik
Reakcje
210 1 0
Oba modele bardzo fajne, gratuluję. Baw się dobrze, jeśli reszta jest na podobnym poziomie to czekam z niecierpliwością na kolejne prezentacje. ;)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.732 387 20
Model ciekawy ale... jakoś nie lubię modeli z gołą tylną belką, a już szczególnie takich gablotkowych-pisankowych. Tyle pracy włożyli w piękny tampodruk całego zestawu, a przyskruczyli na pomalowanie tylnej belki... :(

kosmo83

Znany użytkownik
Reakcje
5.421 2 0
Scania z noskiem robi naprawdę świetne wrażenie tym malowaniem i konfiguracją zestawu(y)natomiast druga też ciekawie wygląda i ten kangur świetnie pasuje do niej:)