• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moja mała kolekcja

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.768 4 0
Witaj po przerwie Kolego! :) Dobrze Cię znów u nas widzieć. :) Model bardzo ciekawy do czego zdążyliśmy się już przyzwyczaić jeżeli chodzi o te barwy. Oryginału szkoda, ale w tej branży takie tragedie niestety się zdarzają... :(

OP
OP
Fapo

Fapo

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
992 14 0
Dzień dobry.
Witam po kolejnej przerwie... Trochę się u mnie pozmieniało, co będziecie mogli zobaczyć za niedługo w moim wątku, niekoniecznie tym. Postanowiłem wrócić do w miarę regularnego publikowania postów, trochę modeli się nazbierało. Zacznijmy od ostatniej bomby, którą wypuścił Muller. Zielony model w zielonym otoczeniu, zapraszam :cool:
Scania S "Muller Indiana Jones"
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg

kosmo83

Znany użytkownik
Reakcje
5.393 2 0
Fabian to prawda przerwę miałeś długą;)ale jak wrócić to na wysokim poziomie ta Scania wygląda rewelacyjnie w tym malowaniu i wszystkimi dodatkami(y)gratuluję i czekam na kolejne prezentacje a będą ciekawe bo parę widziałem tych nieopublikowanych modeli;)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.617 387 20
Takie "pisanki" to ja lubię. Kapitalnie jest wykonana. Wszystkie szczegóły tak jak powinny być zrobione. Jednak Herpa jak jej się chce, to potrafi... ;)
Gratuluję zakupu (y)(y)(y)

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.768 4 0
Herpowski Muller nie może być biedny i jak widać nie jest! :D Jak na standardy tej firmy, wykonanie jest świetne. Pewny jestem, że zdjęcia nie odzwierciedlają w pełni piękna tej miniatury. :)
Fabian - powrót w bardzo dobrym stylu! ;)

OP
OP
Fapo

Fapo

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
992 14 0
Witam znowu po przerwie.
Tak na rozgrzewkę zaprezentuję "skromne" rozszerzenie kolekcji Mullera. Moim zdaniem jeden z tych unikatowych i pożądanych współczesnych modeli Muller. Zapraszam do dyskusji na ten temat. Pozdrawiam

Scania S "Muller Lézard Aigle les Murailles"
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg