• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moja kolekcja

OP
OP
kosmo83

kosmo83

Znany użytkownik
Reakcje
5.468 2 0
Witam i dziękuję wszystkim za komentarze:)
Dzisiaj kolejny z moich tandemów.
40.Man TGA XXL w barwach Rutges Cargo.
DSC_0916.JPG
DSC_0917.JPG
DSC_0918.JPG
DSC_0921.JPG
DSC_0919.JPG
DSC_0920.JPG
DSC_0923.JPG
DSC_0924.JPG
Zapraszam do komentowania:)

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Kolejny z serii "kiedyś mi chodził po głowie". :D Bardzo charakterystyczne barwy, dawniej widywałem je na drogach, chyba już ta firma nie istnieje. TGX od Wolfa bajeczny, jakoś wcześniej nie spotkałem się z tym modelem.

OP
OP
kosmo83

kosmo83

Znany użytkownik
Reakcje
5.468 2 0
Kolejny z serii "kiedyś mi chodził po głowie". :D Bardzo charakterystyczne barwy, dawniej widywałem je na drogach, chyba już ta firma nie istnieje. TGX od Wolfa bajeczny, jakoś wcześniej nie spotkałem się z tym modelem.
Damian ta firma miała kiedyś siedzibę w Pruszkowie a na obecną chwilę to nie wiem.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.619 67 1
No powiem ci że jak dla mnie ten man ma fantastyczne malowanie . Z jednej strony to co jest biało-zielone z drugiej jest zielono-białe . Mi się podoba .

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.177 387 20
Zestaw Mana w firmowym malowaniu bardzo fajny. Podoba mi się.

pacek23

Znany użytkownik
Reakcje
756 13 0
To malowanie firmowe MANa trzeba przyznać że jest kapitalne.Na dodatek wykonany jest jak należy.Gratuluję pięknego zestawu :)

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.503 109 2
Świetny Man , podoba mi się to malowanie :)
Ciekawe czy ta autostopowiczka z Twojego parkingu w końcu się załapie na okazję :) :) :)

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Reklamówki Mana zawsze zachwycają. Sam myślałem nad tym modelem, malowanie kapitalne i dużo szczegółów. Tylko czemu chrom na atrapie taki odrapany? :(