• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moja kolekcja aut ciężarowych.

OP
OP
r0dzyn

r0dzyn

Użytkownik
Reakcje
1 0 0
Model bardzo ładny . Sporo ruchomych elementów to jest to co cieszy wielu modelarzy . Z tego co się orientuje to potoczna nazwa tego to widelec , a fachowa okular hydrauliczny . Tylko Panie takiego volviacza to on nie uciągnie , w tym przypadku to tylko na osobówki .
Ahhh, dzięki za właściwe nazwy. :) Co do uciągnięcia, to masz rację, ale nie mam żadnej osobówki, a chciałem żeby były ciekawsze fotki. :D

OP
OP
r0dzyn

r0dzyn

Użytkownik
Reakcje
1 0 0
Witam. Oto nowe nabytki. Chciałem kupić coś zupełnie innego, ale w sklepie tego nie było, a nie mogłem się powstrzymać i coś musiałem kupić... :D
Volvo FH + SCHMITZ S.PR - BLUE WATER
MB Actros 2558 V8 (do tego modelu dojdzie laweta niskopodwoziowa)​
MAN TGA XXL 460KM + Spitzer - DEMSTRUP

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Fajne te Twoje nowe nabytki, chociaż Blue Water strasznie mi się podoba to tą prezentację wygrywa Man z silosem. Malowanie ciągnika jest zajefajne.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.799 387 20
Man ma rewelacyjne malowanie. Pięknie spasowany kolorystycznie z silosem. Na drugim miejscu Blue Water.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.799 387 20
Scania prezentuje się bardzo okazale, a dwukolorowe kontenery wyglądają kapitalnie. Razem tworzą świetny zestaw.

wrocek

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
Muszę przyznać,że modele masz przednie!
Ostatnia prezentacja hakowca jest piękna - gratuluję.
Nasuwa mi się jedno pytanie - w jakim sklepie kupujesz modele tak od niechcenia??Piszesz,że byłeś po coś innego ,a kupiłeś jeszcze inne:niepewny:To mnie właśnie intryguje gdzie jest taki wybór modeli??

OP
OP
r0dzyn

r0dzyn

Użytkownik
Reakcje
1 0 0
Muszę przyznać,że modele masz przednie!
Ostatnia prezentacja hakowca jest piękna - gratuluję.
Nasuwa mi się jedno pytanie - w jakim sklepie kupujesz modele tak od niechcenia??Piszesz,że byłeś po coś innego ,a kupiłeś jeszcze inne:niepewny:To mnie właśnie intryguje gdzie jest taki wybór modeli??
Sklep Ro-Bud w Poznaniu. Ale nie wszystkie modele tam kupuje, zamawiam również ze strony toysandmodels. ;)

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Świetna Szwedka! Herpa widzę się postarała ,dużo dodatków ,ciekawe malowanie ,coraz mniej takich dopracowanych zestawów ,a szkoda. Naprawdę fajny model ,gratuluję jego zakupu ,gdyż jego wykonanie bardzo mnie "zascaniło"! :eek: