Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Myślę Marku że czeka Cię budowa dalszego ciągu, nie będziesz jeździł z jedną skrzynką.
I dziś ostatni odcinek tej relacji, gniazda do nóg zrobione i zamocowane, nogi tez zrobione (prawie) a na dodatek jeszcze płytki z gnizadami do podłączenia elektryki, ale założysz je sobie sam, bo ja nie mam pomysłu gdzie je umieścić.
Szpachlówka schnie jutro drugi szlif, lodówka umyta, gromadzimy zapasy na Wasz przyjazd.
Mniejszy Piotrek nie mógł się powstrzymać, otrzymane przed chwilą, zdjęcie całości.
Świetna przemyślana konstrukcja. Wystające boki wpasowanej dioramki pięknie komponują się z bokami skrzynki matki by zakryć je nowym terenem. Zastanawiałem się jak to wykonasz gdy zrodził się ten pomysł, ale nie spodziewałem się tak fajnego wykonania. Gratuluję pomysłowości. Naprawdę super.