Rewelacyjnie zrobiony jest ten model i jego prezentacja również kapitalnakawał dobrej roboty.gratuluję
Świetny model, a i wykonanie rewelacyjne. Ilość zrobionych detali powala na kolana. Jestem pod wrażeniem. Gratuluję wykonania. To jest Modelarstwo przez wielkie M.
Nie ma modelu gdzie staram się czegoś nowego nauczyć. Spędzam sporo czasu na podpatrywaniu różnych filmów o malowaniu itp. na YT. Tak, że miło przeczytać takie opinie ale sporo rozwiązań ja podpatrzyłem jak to inni robią Zawsze też jak coś zrobię to 20 razy myślę czy by tam czegoś jednak nie dało się może inaczej, lepiej. Przy budowie modelu spędziłem na oglądaniu zdjęć i filmów oryginału spokojnie ze 24 h. Jako ciekawostkę mogę napisać, że starałem się zdobyć jakieś materiały dotyczące np. silnika, podwozia, wnętrza kabiny no i jeśli pisałem maila z opisem Pancyr S-1 oj to sprawa jest tajna ale.................jeden z pracowników dilera firmy Kama3 podpowiedział mi, że "spód" Pancyra to jest taki sam w 99,99% jak w ofercie : http://www.kamazindustrialservice.c...7/ENG-Kamaz-Trucks-and-Buses-minimal-size.pdf
Na marginesie z jednej rzeczy jestem zadowolony. Większość tych modeli z tego co widziałem jest malowana aerografem przez co kamuflaż jest rozmyty a oryginalne pojazdy mają plamy malowane od szablonu. Machałem to malowanie ze 2 tygodnie pędzelkiem 1 mm plus 0,5 mm no i tutaj jestem zadowolony w 100%. To tak nieskromnie no ale trudno.
Ostatnio edytowane: