• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Modele wujcik

Młody

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Mnie się nie podoba (n). Zeszlifuj tą klamkę z tyłu bo wygląda strasznie i straszy małe dzieci w nocy i popraw to malowanie kabiny a będzie bardzo dobry modelik na bazie Wikinga ;)

OP
OP
wujcik

wujcik

Znany użytkownik
Reakcje
2 0 0
Mercedes całkiem udany. Gdzie Avię kupiłeś?
Avię kupiłem na aledrogo.
Mnie się nie podoba (n). Zeszlifuj tą klamkę z tyłu bo wygląda strasznie i straszy małe dzieci w nocy i popraw to malowanie kabiny a będzie bardzo dobry modelik na bazie Wikinga ;)
To nie wiking :).​
Mercedes niczego sobie, tylko te koła... :/
Masz rację kolego,koła są fatalne,pochodzą z Robura firmy Espewe. Ale chwilowo w moim posiadaniu inne się nie znajdują niestety :(.

OP
OP
wujcik

wujcik

Znany użytkownik
Reakcje
2 0 0
Po długim zastoju w zakupach nowych pojazdów dotarł do nas w końcu,prosto z fabryki w Starachowicach,nowy samochód typu Star 28:
Zdjęcie-0095-crop (2).jpg
Zdjęcie-0093-crop.jpg

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Miałem ten badziew, i zawsze będę podtrzymywał swoje zdanie - szkoda pieniędzy. Wygląda gorzej niż Stary w skali 1/72 z lat 80 ,którymi za dzieciaka bawiłem się dziesiątki godzin.

OP
OP
wujcik

wujcik

Znany użytkownik
Reakcje
2 0 0
Moim zdaniem nie jest jednak tak źle.Firm produkujących Stary w skali 1:87 nie ma jakoś zbyt wiele tak więc póki co zadowolony jestem z tego co jest i że w ogóle jest.Czy szkoda pieniędzy?Mnie pięćdziesiąt parę złotych wydanych na ten model nie szkoda.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.799 387 20
Miałem ten badziew, i zawsze będę podtrzymywał swoje zdanie - szkoda pieniędzy. Wygląda gorzej niż Stary w skali 1/72 z lat 80 ,którymi za dzieciaka bawiłem się dziesiątki godzin.
Uważam, że przesadzasz. Ale każdy może mieć swoje zdanie. Jak dla mnie to te Stary wykonane są całkiem nieźle. Na razie nie ma lepszych więc i takie są dobre. Jak na razie to dobrze wykonanych modeli w naszej skali, bez względu na producenta to trzeba szukać. Zdecydowana większość ma jakieś wady.
Ten egzemplarz wygląda ciekawie ze względu na inne lusterka. Podoba się. (y)

Reakcje
11.429 67 1
Steyr bardzo ładny , tylko szkoda że ciagnik nie jest w 3 osiach . Do tej pory takie składy z Jasła po drogach jeżdżą . Podoba mi się także to że jest zarejstrowany w moich okolicach :D

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.799 387 20
Kapitalny ten Roco-wski Steyr. Pięknie zrobiony. Mam kilka w swojej kolekcji i jestem z nich bardzo zadowolony. Gratuluję posiadania takiego świetnego modelu.(y)

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Jak go zobaczyłem to od razu przypomniały mi się transporty drewna, które widziałem kiedyś w Bieszczadach, kolor identyczny jak Twój i na naczepie burtowej drewno załadowane. Wstawiłem ostatnio fotkę do tematu z ciężarówkami 1:1. Może pomysł Ci się spodoba. ;)

Ostatnio edytowane: