• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Modele wujcik

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.456 47 0
Nie jestem wielkim fanem tych starych Wikingów, ale trzeba przyznać że pomalowanie kilku detali i naklejenie tablic rejestracyjnych dodaje im uroku.

OP
OP
wujcik

wujcik

Znany użytkownik
Reakcje
2 0 0
Kolejny w mojej kolekcji wóz zza południowej granicy,Avia A31,wersja z nieznacznie zmodernizowaną kabiną wprowadzona do produkcji na początku lat 90-tych,oprócz zmian stylistycznych zaczęto w tym czasie wprowadzać również do Avii silniki 3.6 z turbodoładowaniem.
Zdjęcie-0167.jpg
Zdjęcie-0168.jpg
Zdjęcie-0169.jpg
Zdjęcie-0170.jpg

OP
OP
wujcik

wujcik

Znany użytkownik
Reakcje
2 0 0
To prawda.Podobnie było z Tatrami i Liazami,one też miały "swój" kolor.W Polsce kolorystyka pojazdów była jednak bogatsza,nie licząc maszyn rolniczych,które też miały przez długie lata jednakowe barwy.Mam tu na myśli Ursusy,Vistule i Bizony.